Когато говорим за грижа за ноктите нямаме предвид посещения на

...
Когато говорим за грижа за ноктите нямаме предвид посещения на
Коментари Харесай

Красивите нокти изискват специална грижа

Когато приказваме за грижа за ноктите нямаме поради визити на скъпи салони и потребление услугите на маникюрист. Всичко можем да реализираме елементарно и в домашни условия.
Кремът за околоочния силует , който към този момент е с изминал период на деяние, може да се употребява и за грижа за кожичките. Не го изхвърляйте.  Той ще ги подхрани добре и ще ги направи извънредно нежни.
 Намажете ноктите си с паста за зъби - резултатът ще ви изненада Намажете ноктите си с паста за зъби - резултатът ще ви изненада
Мнoгo дaми cтрaдaт зaрaди видa нa нoктитe cи. Някoи oт тях нe мoгaт дa cи прeдcтaвят дa излязaт oт у дома бeз дa ca cи cлoжили лaк, зaщo...
Как незабавно да изтриете лак, в случай че наоколо няма лакочистител? Тук не визираме гел лака, а елементарен лак. Достатъчно е да нанесете пласт транспарантен лак върху остарелия лак и неотложно да го избършете - той ще бъде отстранен дружно със пласта на остарелия лак. За малко време ноктите ви ще са чисти.
Ако обичаният ви лак е почнал да изсъхва и капачката се превърта и мъчно се отваря, увийте го с най-елементарно гумено ластиче и отворете шишенцето без проблем. Ще се получи без никакви усложнения.
Всичко, което се намира в шкафа с козметика може да бъде употребявано и откакто към този момент му е изминал периода за потребление. Не изхвърляйте ненужните си сенки за очи. Те ще ви служат и като украса за необикновен и ослепителен маникюр. Не се майтапим! Достатъчно е да вземете от сенките с плоска четка и да нанесете върху леко изсъхналия лак с нежни потупвания. След това би трябвало да покриете ноктите с топ лак. Резултатът несъмнено ще ви изненада. Особено ефектно е със сенките с брокат.
За да премахнете елементарно лака от кутикулата на ноктите, нанесете върху нея елементарен вазелин или лоен крем, преди да започнете с работата върху маникюра.
Ноктите имат потребност от витамини и минерали
 5-те форми на маникюра и подобаващият гел лак за тях 5-те форми на маникюра и подобаващият гел лак за тях
Случвало ли ви е да сте в салона за хубост и преди нанасянето на гел лака, маникюристката ви да ви попита: “Каква форма да са само че...
Витамините се разграничават доста по своя лечебен резултат и влияние върху човешкото тяло. Нека да забележим какви субстанции са нужни за решение на съответни проблеми с ноктите:
Наслояване
Това са признаци на дефицит на витамин: H, C, D, E.
Изтъняване
Липса на витамини от група В. А също и недостиг на желязо, цинк, селен.
 Какво значат белите петънца по ноктите? Какво значат белите петънца по ноктите?
Те са типичен знак за дефицит на цинк, както и изпъкналите отвесни ръбове. Ако имате бели петънца или лентички на три или повече...
Крехкос т
Това е симптом за липса на биотин, колаген, протеини и калций.
Белите линии и петна демонстрират липса на желязо.
Надлъжните изпъкнали линии демонстрират липса на влага или погрешен метаболизъм.
Може да се забележи, че някои недостатъци на нокътната плочка могат да се проявят в разнообразни болести. Ето за какво, преди да приемате витаминни комплекси и да се опирате на вярното хранене, е належащо да преминете проби и да разберете тъкмо какви субстанции липсват.
 Диета за здрави и красиви нокти Диета за здрави и красиви нокти
Повечето дами имат интервали, в които ноктите им се чупят, разделят се и не наподобяват задоволително добре, което за тях си е чисто изтезание. Тов...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР