Когато говорим за дома на Томи Хилфигер, можем да използваме

...
Когато говорим за дома на Томи Хилфигер, можем да използваме
Коментари Харесай

На гости на Томи Хилфигер

Когато приказваме за дома на Томи Хилфигер , можем да използваме разнообразни избрания, само че всички надалеч от " отегчителен " и " елементарен ". Модният гуру населява първокласен апартамент в The Plazza Hotel, Централен Манхатър, Ню Йорк. Красивата 20-етажна постройка е една от забележителностите в региона и има дълга история - чак от 1907г.

Вероятно и това е повлияло на избора на Томи, който е изработен против сумата от 50 милиона $ . Мезонетът е с аспект към Сентрал Парк и е бил дом на звезди като Мерилин Монро, Бийтълс и Ролинг Стоунс. А ето по какъв начин наподобява като благосъстоятелност на Хилфигер и показан от Architectural Digest.

 Снимка 352921

Дизайнерът и брачната половинка му Дий са основали своята цитадела с нюх към детайла. Червеното и златното доминират като в един същински първокласен замък. Има и доста елементи от дърво, които допълват ситуацията. От врата се минава през пай кулоар, водещ към необятен хол.

 Снимка 352922

Акцентите в него са големите прозорци с панорама към града, красивият бял диван в центъра и библиотеката в единия край . Именно тя е обичаното място на Дий Хилфигер.

 Снимка 352925

Tрапезарията е помещението, което Томи признава, че не употребяват. А брачната половинка му го поправя, че са организирали към три вечери там. Впечатление тук вършат стъклените витрини с дървен обков, както и изрисуваните столове . А в ъгъла има и малко къчте, което назовават " бар стая " - доста значима точка в дома им.

 Снимка 352926

Просторната кухня в бяло, черно и златно също не може да се каже, че се употребява изключително, макар че е почтена за ресторант. Но семейство Хилфигер избира да яде на открито или да им бъде доставяна храна. Да не забравяме, че живеят в петзвезден хотел.

Въпреки това, Хилфигер дефинира кухнята като обичаното си място в мезонета и я съпоставя с френско бистро . Дори от време на време самичък си прави наздравици и се любува на интериора.

 Снимка 352927

В останалите стаи също има не един и два любопитни акцента. Например концепция на Дий е всички тв приемници да бъдат сложено зад стъкло и когато не са включени, да бъдат с огледален резултат. Домът на дийзанера е освен фешън, само че и смарт. Чрез конзоли се ръководят редица функционалности.

 Снимка 352928

Кабинетът на Хилфигер наподобява повече на библиотека. По стените могат да се намерят хиляди заглавия, множеството от които са му подарък от известни персони като Мик Джагър и Карл Лагерфелд. Не липсват и фамилни портрети и картини със сантиментална стойност. Червеното още веднъж доминира. Акцент е истинска табела с надпис " New York Times " , стояла дълги години на вратата на редакцията на вестника.

 Снимка 352929

Дизайнерът и брачната половинка му признават, че от време на време употребяват кабинета не за работа, а с цел да могат да се изолират от всичко, което се случва в останалата част от жилището . Когато децата им са там, лудницата несъмнено е огромна.

Спалнята на фамилията е просторна и наподобяваща краски палати. Впечатление прави съществуването на растения, както и възглавнициър с бродираните им букви.

 Снимка 352932

Всичко е решено в бяло и неутрални тонове. В ниша в стената е позициониран и минибар , в който заран си вършат кафе, а вечер могат да си сипят чаша изстудено вино.

 Снимка 352933

Основната баня продължава тази интериорна линия. А терасата е с внушителни размери и още по-внушителна панорама към града и парка. Идеално начало на един потребен ден.

 Снимка 352934

Дий има своето кътче зa искра - гримьорната си. Към нея е и дрешника й, който си е настрана помещение. Томи Хилфигер пък си е направил " бутик " в личния си дом.

 Снимка 352936

Стаята на сина им Себастян е решена в моряшки жанр - бяло, синьо и алено. Именно поради тази композиция, дизайнерът я дефинира като най-отличителната в дома му . Все отново, това са цветовете и на стилния му бранд. Зa разлика от нея, стаята на сестра му Елизабет е типично момичешка - в розово и лилаво.

 Снимка 352937

В просторния мезонет има и една дребна стаичка единствено с една маса и няколко стола. Но, поглеждайки нагоре, виждаме висок купол, който се намира в единия завършек на хотелската постройка . А стените са напълно изрисувани от художник и наподобяват фон от " Красавицата и звярът ". Надали доста жилища могат да сe похвалят с сходна екстра!

 Снимка 352938

Семейството държи да подчертае, че не са употребявани никакви скотски кожи , рогове и други сходни аксесоари при декорирането на дома им. Слонските бивни, изпълняващи ролята на крайници на холната маса, не са същински.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР