Когато говорим за актуалните и най-желани спортни модни находки, дестинацията

...
Когато говорим за актуалните и най-желани спортни модни находки, дестинацията
Коментари Харесай

Култът към спорта със стил - лятното VIP Pre-Sale събитие в MAXSPORT

Когато приказваме за настоящите и най-желани спортни фешън находки, дестинацията е една – магазините на MAXSPORT. Вчера един от тях – този на бул. „ България” 81, събра дружно част от родния хайлайф, който не просто обича спорта, само че и схваща от мода. Поводът бе VIP Pre-Sale разпродажбата на едни от най-желаните марки на международния пазар, които могат да се вземат с 50% отстъпка до края на август.
Част от специфичните VIP посетители си потеглиха с находки от сбирките на EA7, J. Lindenberg и Banana Moon. Сред тях можеха да се видят и част от дългогодишните клиенти на програмата от Fibank (Първа капиталова банка) и Diners Club International First Lady, с чиято общителна поддръжка се реализира коктейла. Картите Diners club са предназнaчени за деловите хора, осигурявайки им оптимален комфорт и редица удобства при пътувания, както и при покупки в страната и чужбина. Принадлежността към елитния клуб на Diners дава достъп до присъединяване в редица специфични събития и начинания, каквото бе вчерашното, както и до VIP ложите на интернационалните летища.
Леки материи, смели цветови комбинации и чувство за разкош завоюваха сърцата на гостите на събитието. Марките, които можеха да се вземат на половин цена, са с дългогодишна история, поръчител за качество, разкош и резистентност.



J.Lindeberg – марката за модерните и осъзнатите

От сезон 2018/2019 измежду първокласните марки, предлагани в MAXSPORT, е J.Lindeberg. Марката носи името на своя създател Йохан Линедеберг, който залага на изчистени линии, подобаващи както за спорт, по този начин и за всекидневието. J.Lindeberg води началото си от Стокхолм през 1996 година с визията да построи интернационална марка за съвременни и осъзнати консуматори. Свързването на спорта с модата и сливането на екставагантното с функционалното печели сърцата на мнозина през годините. Част от звездните имена, които сме виждали облечени от глава до пети в J.Lindeberg, са Боно от U2, Брад Пит, Джъстин Тимбърлейк, Аштън Къчър, музикантите от The Killers и още, и още.

Banana Moon - модерният жанр и непринудена визия със секси привкус

Banana Moon е забавна и несъмнено печеливша комбинация сред европейско ноу-хау и типичната ни отдаденост към високото качество в композиция с калифорнийското възприятие за жанр и креативност. От 1984 година, когато е учредена, до през днешния ден Banana Moon бързо се трансформира в една от най-известните европейски марки бански костюми и в този момент се популяризира допълнително от 50 страни по света. Част от отличителните характерности на Banana Moon са цветните щампи, модерният жанр и непринудена визия със секси привкус. А кой не би желал да преследва слънцето на плажа и да улавя вълните със жанр!



EA7 EMPORIO ARMANI – марката, с който постоянно се отличаваш

Една от най-известните дизайнерски италиански марки е основана от Giorgio Armani през 1975 година Тя създава хиляди разнообразни типове продукти, в това число облекла, обувки и аксесоари. Под шапката на Armani са няколко подбранда и линии. EA7 EMPORIO ARMANI е спортната линия, създадена в колаборация с Reebok през 2012 година. EA7 съдържа голям избор от спортни дрехи и екипи, с които постоянно ще бъдете видяни. Всеки един от продуктите – чанти/сакове за тренировки, маратонки, спортни екипи, тишърти, къси панталони и доста други са основани за комфорт и спортни действия на клиентите, които с изключение на със спортна фигура, могат да впечатляват и с усета си към красивото и модата.

MAXSPORT – пазарният водач в областта на спортната екипировка

Основана през 2004 година в София, MAXSPORT е една от най-бързо разрастващите се компании в региона на продажбите на спортна екипировка. В момента компанията е пазарен водач в сферата със артикули за зимни спортове. MAXSPORT е формален сътрудник и снабдител на Българската Федерация по ски и Български Олимпийски комитет.

MAXSPORT е формален представител за първокласни марки като: Conte of Florence, Atomic, Volant, Fischer, VIST, Kjus, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Reima, Tecnica, Dolomite, Buff original, Völkl, Söll, Banana moon, Casco, X-bionic, Holmenkol, Bobbies, Moon Boot. Бутиковата верига разполага със седем обекта, намиращи се в Банско, София, Боровец и Златни пясъци.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР