Когато чуем презентация, всички си представяме подготвени предварително слайдове, официално

...
Когато чуем презентация, всички си представяме подготвени предварително слайдове, официално
Коментари Харесай

257 podcast: Колко презентации правим за 24 часа

Когато чуем " презентация ", всички си представяме готови авансово слайдове, публично събитие в зала или онлайн. Дежурната имитация в последно време - „ Колеги, виждате ли ми екрана? “. Или пък доста столове, няколко полузадрямали слушатели, други вторачени в телефоните си, или пък море от погледи, ориентирани към презентатора.


Презентация обаче е и всеки формален диалог с шефа, клиента, сътрудника. Всеки диалог по телефона или всеки изпратен имейл. 

Презентация е и всякога, когато се опитваме да убедим някого в нещо, някъде – у дома, на работа, по телефона, персонално, уединено или пред група хора.

Оказва се, че всички ние вършим по доста презентации всеки ден. 

Как да спечелим аудиторията, да я грабнем и завладеем с това, което считаме за значимо? Да накараме отсрещната страна да ни повярва, да я създадем част от смяната или пък да я убедим в нещо, което просто би подобрило живота ни?

Отговорите са в първия от новия сезон епизод на  . Автори на отличения с  подкаст за личностно и кариерно развиване са   и .

Всеки месец от февруари в  ще има специфичен посетител, който ще споделя персонален опит, прекарвания, провокации и решения, които го движат напред. Това може да сте Вие, стига да имате подобаваща персонална история, която да въодушевява, приземява, окуражава. Опишете я на , с цел да я разкажем дружно.

Всички епизоди на  можете да намерите в платформите:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР