Когато чуем Lamborghini, си представяме мощен спортен автомобил в ярък

...
Когато чуем Lamborghini, си представяме мощен спортен автомобил в ярък
Коментари Харесай

Lamborghini 63 - суперавтомобил, който се движи по вода

Когато чуем Lamborghini, си представяме мощен състезателен автомобил в ослепителен цвят , който е сбъднатата детска фантазия на доста момчета. А италианският производител несъмнено знае по какъв начин да ни накара да си похарчим парите (ако ги имаме, схваща се) тъкмо при него.

Преди дни марката показа новата си моторна яхта - Lamborghini 63 . Числото идва от годината, в която е основана компанията - 1963, както и от обстоятелството, че моделът е създаден в тъкмо 63 бройки.
 Снимка 486492

Той е основан в съдействие с производителят на плавателни съдове The Italian Sea Group, а вдъхновението идва от най-новия и мощен модел на Lamborghini Sián FKP 37. Затова и изобщо няма да сбъркаме, в случай че определим яхтата като суперавтомобил, който се движи по водата .
 Снимка 486494

Тя има цели 4000 конски сили и се задвижва от два 12-цилиндрови мотора . Конструкцията е от въглерод, което вкарва яхтата в " ултралеката " категория - 24 тона за 19.2 метра дължина. В затворената част има една огромна спалня и още две кревати, както и баня и тоалетна.
 Снимка 486503

Интериорът е въодушевен от по-ретро колите на италианския производител, а покривът - от roadster моделите. Всички линии и ръбове са взаимствани от спортните коли и не липсват хексагонните елементи, предава Business Insider.
 Lamborghini Sián - първият хибрид на марката идва с 819 коня
Lamborghini Sián - първият хибрид на марката идва с 819 коня

Най-мощният автомобил досега

Lamborghini 63 ще се продава на цена от 3.4 милиона $ и с опция за избор сред няколко цвята. Желаещите да прекарат лятото си с нея обаче ще би трябвало да изчакат до следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР