Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което

...
Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което
Коментари Харесай

Андре Токев за присъдата ``затвор``: Искам да дам пример, готов съм да поема отговорността |

" Когато човек изцяло е осъзнал своята виновност за действието, което е направил даже и без предумисъл, заради моментно положение на изтощеност и липса на персонален надзор, той би трябвало да понесе и съответното наказване. Благодаря на всички, които ме поддържат в този сложен интервал. Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че желая да дам образец и хората да схванат, че съм подготвен да поема отговорността за случилото се. "

Това съобщи пред bTV известният кулинарен гуру Адре Токев във връзка новината, че - заради шофиране след приложимост на алкохол.

Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота, който ни слага всекидневно в разнообразни обстановки, с цел да се изправим, сподели още Токев.

Той влиза в пандиза за 7 месеца, откакто подписа съглашение с прокуратурата, утвърдено от Софийския областен съд.

53-годишният готвач на 31 октомври м.г., мина през бордюра и остави джипа си по капли. От допира на металните елементи на колата с асфалтовата настилка излизаха искри, чуваше се скърцане и стържене, само че обвиненият не спря. Проверката на служителите на реда сподели, че е карал с 1,9 промила алкохол в кръвта.

След това Софийската районна прокуратура. 

Малшанс за началник Токев е, че това не е първото му нарушение. Той към този момент има 3-месечно условно наказване от варненски съд, отново за шофиране в нетрезво положение. А провинението му от октомври 2021 година е по време на изпитателния му период. Така към седемте месеца се прибавят и още три, само че Андре Токев към този момент прекара под  повече от 2 месеца.

Той остава без брошура за година и половина. Ще заплати и санкция от 450 лева и разноските по делото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР