Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което

...
Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което
Коментари Харесай

Андре Токев: Поемам си отговорността, искам да дам пример

Когато човек изцяло е осъзнал своята виновност за действието, което е направил даже и без предумисъл, заради моментно положение на изтощеност и липса на персонален надзор, той би трябвало да понесе и съответното наказване. Благодаря на всички, които ме поддържат в този сложен интервал. Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че желая да дам образец и хората да схванат, че съм подготвен да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота, който ни слага всекидневно в разнообразни обстановки, с цел да се изправим. Това съобщи известният кулинар началник Андре Токев в коментар за бТВ във връзка новината, че влиза в пандиза за шофиране след приложимост на алкохол.

През ноември той беше заловен да кара по джанти. Токев е сключил съглашение с прокуратурата, което е утвърдено от Софийския областен съд.

Признал е виновността си и е получил дейно наказване от 7 месеца. Андре Токев има и 3 месеца друго условно наказване, още веднъж за шофиране в пияно положение.

От 10-те месеца кумулативна присъда ще се махнат малко над два, през които е бил под домакински арест.

Токев остава без брошура за година и половина.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР