Когато Борисов се качи на престола, пръв започнах публичен сблъсък

...
Когато Борисов се качи на престола, пръв започнах публичен сблъсък
Коментари Харесай

Марков: Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна сила от самия Борисов

" Когато Борисов се качи на престола, пръв започнах обществен конфликт с този явен парадокс. Малко бяха тези, които се осмелиха да останат кардинални до дъно!
Днешните му " съперници " тогава го бранеха с голи гърди, а не след дълго станаха негови другари и правилни сътрудници - дружно ограбваха европейските фондове дълги години на разнообразни управнически равнища.
 Николай Марков: Има единствено един верен метод - съд, затвор, конфискации Николай Марков: Има единствено един верен метод - съд, затвор, конфискации
" Всяка политическа поръчка е обвързвана с нещо доста съответно, без значение дали се схваща. В този смисъл " промяна на системата ", както и вс...
Представяха грабежа като европейска и натовска политики на които точно Борисов бил поръчител!? - Забравиха ли към този момент или ще продължат да се вършат на ощипани девойки? Аз бях врагът, който най-често беше заклеймяван като човек на Кремъл, а в някои случаи персонално на Владимир Путин. Такава е породата на нашите красиви и умни- крадеца вика зад управническата си катедра: " Дръжте крадеца ". Нелепи същества.
Минаха доста години и милиони хора влязоха в гробовете разследване на дългогодишно и трайно открито от Брюксел мафиотско ръководство. Повтарям, непосредствено от Брюксел! Оправданията и дежурните виновници в лицето на руснаците ги знаем, само че си припомням по дни и часове каква и с какъв мащаб на европейско водачество беше подкрепено мафиотското ръководство в ограбената ни и опустошена към този момент България.
Днес ви споделям, че Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна мощ от самия Борисов. Начинът по който мина първия му мандат е индикативен за доста неща, които през днешния ден не виждате, също както не виждахте заплахата от Борисов преди цели 18 години ",във Facebook.
" Какво желаете? - Да минат още толкоз ли, с цел да разберете очевидното? Младият Тодор Живков се вижда с невъоръжено око и зад благия му наставнически звук прозира диктаторската му природа, зад която се крие най-често доста слаба и мощно манипулируема персона. Професиите тук нямат значение, тъй като приказваме за персона.
 Марков: Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отсрочена, не отхвърлена Марков: Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отсрочена, не отхвърлена
" Този парламент завърши, като извърши своите две авансово сложени цели - смяна в изборното законодателство и производство на...
Зная, че ще получа упреци, каквито получавах през предишните години поради нападки против Борисов, само че за мен Радев няма държавническо мислене, нито потенциал за такова. Той е следващата кукла на конци, която е приготвена извън за лидер. За водач на слепите!
Казвам ви го в този момент, ще ви го кажа и откакто изядете жабетата, когато изтрезнеете. И нека сте живи да го чуете, тъй като плановете на злото са за дълги времеви интервали. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР