Когато авиокомпаниите не могат да намерят изгубен багаж, някои хора

...
Когато авиокомпаниите не могат да намерят изгубен багаж, някои хора
Коментари Харесай

Жена губи слушалките си на полет. Следите им я отвеждат до дома на служител на летището

Когато самолетните компании не могат да намерят загубен багаж, някои хора съумяват да стигнат до него сами - с помощта на чипове, които са им сложили, за следене на движимости. Подобни чипове има във всеки смарт телефон и в някои софтуерни аксесоари. При Apple да вземем за пример с изключение на във всеки телефон, функционалността " Find my... " важи за смартчасовниците и слушалките на компанията. В центъра на последната драма с загубен багаж са точно чифт AirPods слушалки.

По-рано този месец американката Алисабет Хейдън от Вашингтон губи своите AirPods, до момента в който слиза от аероплан в Сан Франциско. Тя бързо осъзнава, че наподобява те са откраднати. Само за две седмици дамата съумява да си ги върне - с помощта на упоритите ѝ качества за следене, споделя CNN.

Хейдън се връща от пътешестване до Токио, където е посетила брачна половинка си, който е командирован от армията. На полета при прибирането ѝ от там осъзнава, че нещо липсва. Първоначално това не са слушалките.

Докато слиза от самолета на интернационалното летище в Сан Франциско - малко дезориентирана след 9-часовия полет - тя осъзнава, че е не запомнила дънковото си яке на седалка в задната част на самолета.

" Разбрах, че липсва още преди да сляза от самолета. Бях от последните слизащи от самолета, тъй че попитах стюарда дали мога да отида и да го взема. Той сподели " не " и, че федералният закон ме задължава да сляза от самолета и да застана там, където стоят количките за багаж. Бях изтощена и той сподели, че ще ми го донесе. Аз се съгласих ", споделя дамата.

Стюардът след това ѝ носи дрехата и тя се качва на идващия си полет до Сиатъл.

„ Едно дете крещеше до мен и си помислих: „ Добре, че си нося слушалките ", спомня си тя.

Хейдън протяга ръка към якето, само че осъзнава, че джобовете му са отворени, а нейните AirPods ги няма.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР