Когата правим политики, свързани с културата, с нашата духовност, която

...
Когата правим политики, свързани с културата, с нашата духовност, която
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Днес България има стабилно правителство

Когата вършим политики, свързани с културата, с нашата нематериалност, която са ни завещали нашите предци, както Димитър Славов, аз съм уверен, че се прави оценка от всички. Той потвърждава, че е кмет на всички, и не дели хората на наши и ваши. Това сподели довечера ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на откриването на фолклорна вечер в региона на актуализирания градски басейн в град Бяла /Област Русе/. Той благодари за поддръжката на община Бяла, дадена по време на предварителните парламентарни избори. По думите му през днешния ден България има устойчиво държавно управление с министър – ръководител Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Цветанов увери множеството, че тази поддръжка няма да бъде забравена.

Създаването на удобна среда за отдих в свободното време, ориентирана към младежите бе оценено високо от зам. – ръководителя на ГЕРБ. Цветан Цветанов прикани за интензивност кметския екип, който може да се възползва от новите стратегии с европейско финансиране. Той увери присъстващите, че страната на собствен ред ще помогне с републиканския бюджет.

Радвам се, че нещата в моя роден град Бяла към този момент се случват с много бързи темпове, съобщи пред множеството националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в Русенска област Пламен Нунев. Важното е, че това място стана културно и спортно средище – за плажен волейбол и други Амбициите на кметския екип са огромни, акцентира Нунев.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

Радвам се, че сте толкоз доста тук, тъй като това демонстрира вашата поддръжка към кмета Димитър Славов, тъй като единствено по този начин нещата ще се случват. В рамките на месец и половина, два господин Цветанов ще бъде поканен за формалното разкриване на няколко преасфалтирани улици в града, добави Пламен Нунев.

Откриваме лятото с тематични събития всеки петък на това място, означи в словото си кметът на Община Бяла Димитър Славов. Още идващият петък ще се организира тематична вечер на гениите на СУ „ ПанайотВолов “ – Бяла. След това ще има изява на надарени локални рок – групи. Конкурс „ Мини Мис и Мини Мистър Бяла “ ще се проведат в края на месеца. Август е предназначен на вечер на хумора с Димитър Туджаров – Шкумбата, на музикални осъществявания на Стенли, на локален дует, а края на лятото ще бъде ознаменуван с огромен конкурс „ Мис Бяла “.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

Димитър Славов срещна Цветанов и с напредъка на строителството и на православния храм „ Свети Пантелеймон “ в квартал „ Гара Бяла “. В тази връзка бе потърсено подпомагане за завършването му, тъй като тази седмица бе подложен купола на църквата и са нужни довършителни действия навътре в храма.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР