Кое растение помага за поддържането на имунитета на тялото през

...
Кое растение помага за поддържането на имунитета на тялото през
Коментари Харесай

Как най-лесно да изчистим тялото от токсините

Кое растение оказва помощ за поддържането на имунитета на тялото напролет без да ни коства доста пари? На този въпрос дава отговор хомеопатичният доктор, фитотерапевт, претендент на биологичните науки Михаил Лущик в изявление за радио Sputnik.

Ряпата , несправедливо подценявана през днешния ден, от дълго време се употребява за подсилване на имунната система, сподели лекарят. Според него този кореноплоден зарзават, който може да пораства при съвсем всевъзможни условия, има доста потребни свойства, най-вече прочистващи и бактерицидни. В ряпата има доста сяра, която задейства стомашно-чревния тракт и работата на жлъчния мехур, а също по този начин оказва помощ за прочистването на организма, сподели лекарят.

„ Когато ядем ряпа, това оказва помощ да се пречистим от всички нездравословни субстанции, защото самата сяра е капан за тежки метали “, изясни Михаил Лущик.

Също по този начин е известно, че ряпата е потребна при настинки. За задачата можете да употребявате остарели предписания – ряпа с мед или просто сок от зеленчука, който съдържа витамини от група В и група С и има бактерициден резултат, означи фитотерапевтът. " Навремето на деца и възрастни се даваше затоплен сок от ряпа, а до сутринта, като предписание, те бяха здрави без диря от настинки ", сподели Михаил Лущик. А черната ряпа с доста вода работи като аспирин, добави той. " Когато човек приема черна ряпа с доста вода, той се изпотява като след банкет на аспирин. Тоест посредством системата за изпотяване бързо се отделят токсините, донесени от вируси, бактерии или гъбички ", сподели Лущик.

В ряпата има доста калий, който има диуретичен резултат, стабилизира сърдечния темп и форсира работата на червата, сподели фитотерапевтът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР