Кое е това русокосо момиче, тичащо по тревата, развявайки ефирната ...

Кое е това русокосо момиче, тичащо по тревата, развявайки ефирната

Сравниха Никол Кидман с Тейлър Суифт

Кое е това русокосо момиче, тичащо по тревата, развявайки ефирната си бяла рокля? Не ви ли наподобява на Тейлър Суифт? Това ще ви попитаме, показвайки една от финалните фотоси на прочута холивудска звезда, която недавна съпоставиха с попизпълнителката. И двете са с един и същи цвят на косата, само че разликата в годините им не е малка!
„ Всички ние намираме личния си път “, написа Никол Кидман, която в действителност е на фрагмента, за който става дума.

Снимката на актрисата провокира почитателите и те коментираха, че напряко не могат да я познаят. Едни показаха, че наподобява доста на Суифт, а други отбелязаха, че като че ли е излязла от картина от 18-ти век.
Певицата рекламира финалното парче на брачна половинка си
Публикацията на Кидман съдържа хаштага #CrimsonBlue, по който в действителност установяваме, че става дума за новата ария на Кийт Ърбан, която излезе през септември. Тя бе чута и във финалния епизод на сериала Nine Perfect Strangers, където актрисата играе основна функция.

„ Връщаме се към звездите, от които сме направени. Всички намираме своя личен път. Накрая ще разберем, че в никакъв случай не сме били сами “, се пее в парчето.
„ Щастлива съм! Единственото нещо, което към този момент си поисквам, е единствено и само обич! “, разяснява по-рано Никол, говорейки за своя брачен партньор и фамилията.

Източник: tialoto.bg