Коба Дзиджишвили, известен в престъпните среди като Коба Краснодарски, който

...
Коба Дзиджишвили, известен в престъпните среди като Коба Краснодарски, който
Коментари Харесай

Дадоха на съд Коба Краснодарски, обявен за лидер на руския подземен свят

Коба Дзиджишвили, прочут в незаконните среди като Коба Краснодарски, който е считан за водач на съветския под земята свят, бе изправен пред съда в Краснодар, оповестява " Комерсант ".

Регионалната прокуратура утвърди обвинителния акт, а обвиняването е за " заемане на най-високата служба в незаконната подчиненост " от Наказателния кодекс на Руската федерация.

Според следствието Краснодарски е коронясан за началник на незаконния свят (б.р. - " вор в законе " ) в Русия през май 2012 година, като това е станало на колекция на водещи бандити в Гърция.

Оттогава 47-годишният мъж разгръща въздействието си върху територията на Ростовска област, Република Адигея и Краснодарския край.

Лица с по-нисък престъпен статус се подчиняват изцяло на неговата воля, инструкции и заповеди. Лидерът на незаконната общественост пази и следи да спазването на незаконните обичаи и има категоричен престиж.

През май 2020 година различен, считан за водач на съветския под земята свят - Захарий Калашов (Шакро Млади), се опълчи на Коба и разгласи, че не признава купата му.

Калашов разказва Дзиджишвили като " момиче с допустимо най-ниска обществена отговорност ", а по-късно споделя, че съперникът му не е никакъв " вор в законе ".

Така Калашов реагира на присъединяване на Коба в нападението над бащата и сина на Асатрянов, както и в акцията против своя любим - престъпния престиж Гурам Чихладзе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР