Коалицията на войната закри заседанието, за да вкара точка за

...
Коалицията на войната закри заседанието, за да вкара точка за
Коментари Харесай

Проданов: Вероятно освен оръжие, ще изпратим и войници на Украйна

Коалицията на войната закри съвещанието, с цел да вкара точка за одобряване на изпращане на оръжие и евентуално бойци на Украйна. Това е преводът на " военна помощ ". Защо описът с оръжия е засекретен? Да кажат какво крият от българския народ, като оръжията са купени с парите на българските жители. Това сподели Христо Проданов от Българска социалистическа партия пред NOVA NEWS.

По думите му Българска социалистическа партия продължава да желае правосъден надзор върху актовете на основния прокурор.

" Още не сме чули отговор на въпроса за кюлчетата, за пачките и ред други въпроси, да вземем за пример корупцията по автомагистралата. Българска социалистическа партия няма да поддържа ГЕРБ, само че чисто цивилизационно отидохме да го кажем персонално на проф. Габровски. Все отново по разнообразни политики се образуват болшинства ", уточни той.

Според него би трябвало президентът или министърът на защитата да се явят в пленарната зала и да обяснят " прибързаното " решение за изпращане на военна помощ за Украйна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР