Коалицията на Мая Манолова, Татяна Дончева и Отровното трио се

...
Коалицията на Мая Манолова, Татяна Дончева и Отровното трио се
Коментари Харесай

Изхвърлят Мутри, вън! от коалицията на Манолова

Коалицията на Мая Манолова, Татяна Дончева и Отровното трио се преименува. Преди дни Дончева загатна, че за предварителните парламентарни избори обединяването ще остане без частта " Мутри, вън! " от името си, написа standartnews.com.

Коалиция „ Изправи се! Мутри вън” ще получи ново име – „ Изправи се, България”. Това даде да се разбере Тихомир Василев, представител на обединяването. Той заяви, че е допустимо да се стигне до смяна на името на обединението, като новото название евентуално ще е “Изправи се, България!”. Причината е, че хората не харесвали втората част от заглавието на групировката.

Официално обединяването се състои от платформата на Мая Манолова " Изправи се.БГ ", Движение " България на жителите " (ДБГ) на Димитър Делчев, " Движение 21 " на Татяна Дончева, ЕНП на Мария Капон и " Отровното трио ", което за постоянните парламентарни избори на 4 април остана единствено дуо в лицето на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.

Пред БНР някогашният зам.-председател на ПГ в 45-ото Народно събрание юрист Николай Хаджигенов обаче изрично отхвърля сходна опция и ще упорства названието „ Мутри вън “ да се резервира, в случай че сътрудниците решат да се явяват дружно:

„ Една от концепциите на „ Мутри, вън “ е тъкмо такава - ГЕРБ да се усещат погрешно, неловко, некомфортно. Това извършва задачата си на 200 %, на 300… Специални поздрави на Татяна Дончева “.

“Нашето обединяване се оправи съвършено в парламента”, разяснява още в предаването “Делници” Тихомир Василев.

Той изясни, че най-големият триумф на 45-ия парламент е комисията по проверката, ръководена от Мая Манолова. И добави, че разкритията на предприемача Светослав Илчовски са били най-рейтинговото събитие в страната. “Мисля, че се справихме добре”, заключи Василев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР