Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ предлага създаване на Комисия по

...
Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ предлага създаване на Комисия по
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ предлага комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ

Коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ предлага основаване на Комисия по проверка на ръководството на ГЕРБ и извършените публични поръчки. Решението ще бъде импортирано още в първия работен на новия парламент. Това разгласи съпредседателят на обединението Мая Манолова.

„ Българските жители отредиха на „ Изправи се! Мутри вън! “ значимата роля да бъдем парламентарен омбудсман и първият план за решение ще бъде за основаването на комисия по проверката, която да се заеме преди всичко с черните каси на властта “, сподели тя.

В отговор на въпрос ще поддържа ли Манолова прикани Българска социалистическа партия да гласоподават за основаване на такава комисия, където ще бъде прегледан и този въпрос.

Манолова сподели още, че всички договаряния за сформиране на ново държавно управление, на които бъдат поканени, ще бъдат обществени.

„ Всички контакти с която и да било от парламентарните сили ще се организират обществено, транспарантно, пред очите на българския народ. Ние няма да влизаме в безусловно никакви диалози с който и да било, които да не са обществени и да не е осведомена обществеността, само че съставянето на държавно управление е ангажимент на първите три партии “.

Манолова се ангажира да отвори Народното събрание за жители, да внесат ремонти в Изборния кодекс и в Закона за изключителното състояние за съответна отплата на потърпевшите от Covid пандемията бизнеси и жители, както и законодателни промени, с които да бъдат отнети привилегиите и служебните коли на министри и депутати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР