Коалиция ГЕРБ–СДС откри кампанията си за област Враца с представяне

...
Коалиция ГЕРБ–СДС откри кампанията си за област Враца с представяне
Коментари Харесай

ГЕРБ–СДС представи листата си за област Враца /снимки/

Коалиция ГЕРБ–СДС откри акцията си за област Враца с показване на претендентите си за народни представители на събитие в Градска концертна зала пред съидейници и симпатизанти.
„ Благодаря за Вашето доверие към ГЕРБ, с което направихте допустимо ръководството на страната, в границите на десетилетие, да бъде устойчиво, несъмнено и предвидимо! “, обърна се към присъстващите лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова. „ За това време посредством политическата стратегия, тактиката и дейностите на държавните управления на ГЕРБ доказахме, че можем да управляваме страната добре; да носим политическа отговорност, даже в сложни моменти; да взимаме даже непопулярни решения, в случай че това е в интерес на държавата; да се оправяме с рецесии.
За страдание, през днешния ден сме в рецесия на държавността, подбудена от модела на подмяната, който се наложи бързо с инструментите и средствата на служебния кабинет на президента и предхождащите го сюжети на партиите, разиграни в 45-тото Народно заседание “, добави тя. Петя Аврамова заявява решимостта на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да се опълчват на налагащия се циничен модел. „ Няма да позволим реваншизмът, „ изчегъртването “, заканите и подправените вести да не престават да бъдат единствените точки от дневния ред на страната ни. Не сме съгласни стратегическите инфраструктурни и стопански планове да бъдат блокирани! “, съобщи тя.
„ В началото сме на предизборна акция, в която още веднъж и с цялостна мощ ще господстват популизмът и компроматите. В нея няма да чуем от нашите съперници хрумвания ЗА, има единствено викове Против “, сподели Петя Аврамова. По думите й в идната предизборна акция ГЕРБ-СДС ще показват политиките и целите си за бъдещото развиване на България и няма да се включва в компроматни войни. „ Ние ще приказваме за огромните инфраструктурни планове, които желаеме да завършим; за тези, които би трябвало да стартираме, с цел да осигурим добра съгласуваност и развиване на цялата страна; за огромни вложения за възстановяване на ВиК структурата; за възстановяване на жилищния и сградния фонд в страната ни; за увеличение приходите на българските граждани; за опазване на сегашните равнища на данъците; за продължаваща рационализация на образованието; за енергийна независимост; за по-красиви и уредени градове и села; за развиване на стопанската система посредством иновации; за понижаване на административната тежест върху бизнеса и жителите “, съобщи тя.
В листата на коалиция ГЕРБ-СДС са включени доста младежи, потвърдили се в публичния живот, известни персони в област Враца, представители на гражданската квота и съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили. Под номер 2 в листата на ГЕРБ–СДС е националният представител от 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание Красен Кръстев. На трето място е един от най-уважаваните лекари в региона, шефът на СБАЛПФЗ – Враца доктор Костадин Шахов. На четвърто място в листата на ГЕРБ–СДС е представителят на гражданската квота в листата, известният в цялата страна началник на отбор „ Мездра “ Мирослав Аспарухов, който беше народен представител от ГЕРБ–СДС в 45-то Народно събрание. На 5-то място е предприемачът и член на УС на „ Ботев Враца “ Мартин Харизанов. На 6-то място е Драгомир Маринов, представител на общинската конструкция в Козлодуй, лекар по стопанска система и общински консултант в Общински съвет – Козлодуй. На седмо място е още един младеж инженерът геодезист Владимир Миленков. На 8-мо място е някогашният зам.-областен шеф Мирослав Комитски. След него на 9-то място е представителят на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили Миглена Горанова, тя е обществен антрополог и някогашен общински консултант в София. На 10-то място е офталмологът и ръководител на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Враца доктор Иво Ралчовски. Единадесета е Ралица Добрева, депутат в 44-то Народно събрание и регионален шеф на област Плевен в интервала 2014–2017 година На 12-то място е Светослав Спасов, икономист по обучение и общински консултант в Общински съвет – Козлодуй.
Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ–СДС бяха подкрепени от кметове на ГЕРБ от региона. В представянето взеха присъединяване кметът на Враца и общински началник на ГЕРБ-Враца Калин Каменов, кметът на Бяла Слатина Иво Цветков, кметът на Оряхово Росен Добрев и кметът на Мизия Валя Берчева.
„ Аз се гордея, че съм кмет от ГЕРБ, тъй като с помощта на държавните управления на ГЕРБ в община Враца бяха осъществени доста планове, които трансформираха образа й ", съобщи Калин Каменов. „ Нашите съперници знаят, че нямат рационални причини против построеното от нас. Нас не ни е боязън от реваншизъм. Когато носиш отговорност, неизбежно трупаш и негативи. Затова нашите съперници избягаха от своята отговорност преди два месеца. Това, което се случва в този момент обаче, не е опция, то е рисково за страната “, сподели той.
„ Само за 30 дни се върна комунистическият способ на ръководство “, сподели регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова. „ Ние от Съюз на демократичните сили сме антикомунистическата достоверна дясна партия и на тези избори ще бъдем такива. Заставаме тук дружно с ГЕРБ, с цел да възстановим реда в настъпилия безпорядък, с цел да възстановим достолепието на хората и правото им свободно да избират “, съобщи тя.
По традиция ГЕРБ-СДС стартира акцията си с водосвет за здраве и триумф в храм „ Св. Възнесение “. Водосветът беше отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачанския митрополит Григорий.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР