Коалиция ГЕРБ–СДС откри кампанията си за област Враца с представяне

...
Коалиция ГЕРБ–СДС откри кампанията си за област Враца с представяне
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Имам привилегията да водя най-добрата листа в областта

Коалиция ГЕРБ–СДС откри акцията си за област Враца с показване на претендентите си за народни представители и молебен за здраве и триумф. Молебена отслужи Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
„ Имам привилегията да повеждам най-хубавата листа с претенденти за народни представители в региона ни. Уважавам съперниците ни, само че експертизата на претендентите от нашата листа не може да бъде сложена под подозрение “, сподели Петя Аврамова, която е лидер на листата на ГЕРБ–СДС за Враца.
Тя показа всички претенденти, измежду които има представители на огромна част от общините в региона. „ Радващо за мен е, че в номинациите на нашите членове бяха включени доста младежи, лица, които до този миг не са взели участие в парламентарни избори, само че са разпознати като хора, които могат да допринесат за развиването на региона ни. Присъствието на младежи с толкоз богата биография в листата е привилегия за всяка политическа мощ “, разяснява Петя Аврамова.
Под номер 2 в листата на ГЕРБ–СДС е националният представител от 43-то и 44-то Народно събрание от ГЕРБ Красен Кръстев. На трето място е един от най-уважаваните лекари в региона шефът на СБАЛПФЗ – Враца доктор Костадин Шахов. На четвърто място в листата на ГЕРБ–СДС е регионалният шеф Малина Николова. На 5-то място е Драгомир Маринов, представител на общинската конструкция в Козлодуй, лекар по стопанска система и общински консултант в Общински съвет – Козлодуй. На шесто място е представителят на гражданската квота в листата, известният в цялата страна началник на отбор „ Мездра “ Мирослав Аспарухов. На седмо място е офталмологът и ръководител на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Враца доктор Иво Ралчовски. На 8-мо място е зам.-областният шеф и някогашен шеф на ОД „ Земеделие и гори “ – Враца Мирослав Комитски. След него на 9-то място е представителят на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили Миглена Горанова, тя е обществен антрополог и някогашен общински консултант в София. На 10-то място е предприемачът и член на УС на „ Ботев Враца “ Мартин Харизанов. Единадесети е Веселин Веселинов, представител на общинската конструкция на ГЕРБ Мездра и шеф на огромна компания в града. На 12-то място е Светослав Спасов, икономист по обучение и общински консултант в Общински съвет – Козлодуй.
На събитието участваха и кметът на Враца Калин Каменов, кметът на Бяла Слатина Иво Цветков, кметът на Козлодуй Маринела Николова, кметът на Оряхово Росен Добрев, кметът на Мизия Валя Берчева, кметът на Мездра Иван Аспарухов, регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова, общински ръководители на ГЕРБ от региона и общински съветници. Те показаха поддръжката си към претендентите на ГЕРБ–СДС. „ Голяма част от осъществените планове в общините на област Враца се дължат и на поддръжката, която ние, кметовете, сме получавали. Подкрепата идва с схващане и партньорство. Партньор имахме в миналите четири години в лицето на госпожа Аврамова и парламентарната група на ГЕРБ. Подкрепата, която получихме от държавното управление и премиера Борисов, е забележима за всички поданици на региона “, съобщи кметът на Враца Калин Каменов.
„ Много е значимо какъв избор ще създадем на 4-ти април. Единият избор е да се доверим на тези, които могат и са посочили, че знаят по какъв начин да развиват нашия район, или да създадем опит. Но като човек, който обича футбола, знам, че смени не се вършат, когато тимът побеждава “, добави той.
„ Връзката сред законодателната, локалната и изпълнителната власт е извънредно значима. Смятам, че в нашата област сме потвърдили, че можем да работим дружно и с помощта на това съдействие са осъществени редица значими планове “, разяснява националният представител Красен Кръстев.
„ Всички знаете, че аз не съм политик. Аз съм български доктор и се гордея с специалността си “, съобщи доктор Шахов. „ В момента се намираме в доста тежка обстановка, от две седмици насам третата вълна на COVID-19 е реалност. Искам да насочва зов към жителите на област Враца. Вслушайте се в съвестта си и се пробвайте по оптимално положителния метод да спазвате ограниченията, тъй като това е единственият метод да излезем с по-малко инфектирани и жертви от тази трета вълна. Аз съм тук, с цел да покажа на всички тези, които ме познават и ми имат вяра, да вземат вярното решение на 4 април. Номер 28 в бюлетината и хората, които стоят зад него със своя опит, познания и благоприятни условия, са най-хубавият избор за превеждането през рецесията, в която се намираме през днешния ден “, добави прочувствено той.
„ Ние от Съюз на демократичните сили сме предан, предвидим и пореден сътрудник. Ние сме лоялни на полезности, полезностите са това, което ни разреши да просъществуваме толкоз години “, разяснява от името на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили Румен Петков.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР