Коалиция БСП за България откри предизборната си кампания в Хисаря.

...
Коалиция БСП за България откри предизборната си кампания в Хисаря.
Коментари Харесай

Ива Вълчева: Работа се върши от екип от съмишленици и професионалисти

Коалиция " Българска социалистическа партия за България " откри предизборната си акция в Хисаря. На тържеството, което беше проведено на площадката пред ресторант " Фонтана " участваха другари, членове и симпатизанти на левицата. За да поддържат локалните претенденти, за откриването на акцията бяха пристигнали проф. Иво Христов - народен представител от Българска социалистическа партия, членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия Янаки Стоилов, Петър Мутафчиев и Галин Дурев - регионален коорданатор на Българска социалистическа партия за Пловдивска област.
С одобрение към гостите се обърна ръководителят на Хисарската конструкция на Българска социалистическа партия Пенчо Шапков. Той подчертава на обстоятелството, че всички претенденти за кметове на Хисаря и селата в общината дават в предизборните си плаформи великодушни обещания на кг. Предишните кметски мандати в Хисаря, изключително последните два, затвърждават усещането, че нищо от поетите в предизборните акции задължения не се извършва. " Българският народ е чул доста обещания, видял е всевъзможни политически субекти в публичния живот. Много обещания ще чуете и в сегашната предизборна акция. ", акцентира Шапков и добави: " Ако сегашните претенденти за власт изпълнят всичките си обещания, би трябвало напълно скоро по улиците на Хисаря и по селата да потекат реки от мед и масло, а от чешмите да се леят вино и ракия. Затова в нашата стратегия за ръководство на Хисаря за интервала 2019-2023 година ние сме заложили на реализма и действителното осъществяване на дилемите. ", заключи Пенчо Шапков. След това ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия показа пред събраното голям брой кандидатурите на Българска социалистическа партия за кметове по места. В село Красново за втори мандат ще се състезава още веднъж досегашният кмет на селото Цвятко Истилянов, за Старо Железаре решителен любимец още веднъж е Илия Тонов, който се чака да бъде определен за четвърти мандат. Битката за кметския стол от името на Българска социалистическа партия в село Паничери повежда Веска Пашкулова.
Кандидат за кмет на Хисаря е Ива Вълчева - специалист в областта на туризма, дълготраен общински консултант и в последната година и половина - ръководител на Общинския съвет в Хисаря. Тя очерта основните проблеми на Хисаря и близките села като показа и част от акцентите в програмата си за ръководство. " Силно имам вяра, че работа се прави от екип от съидейници, както и от добре готови експерти. Смятам, че хората от нашата листа за общински съветници са точно такива. " акцентира Вълчева. " Хисаря е съществена туристическа дестинация и един от най-известните СПА центрове в България. За жал в очите на туристите, Хисаря е един занемарен, неприятно поддържан град с разрушени улици, изоставени и рушащи се къщи и преливащи от боклук конейнери в целия град. ". Така разказа Вълчева положението на града.
Възраждането на локалната стопанска система, основаване на удобна бизнес-среда, подобряването на инфраструктурата, чистотата, поддържането на паркове и градини, политики във връзка с възрастните хора и младите фамилии, политики във връзка с възобновление на локалните спортове, опазване на културните институти, поддръжка на читалищата и работа по основаването на нови фестивали и атракции- това са единствено част от желанията в програмата за ръководство на претендента на Коалиция " Българска социалистическа партия за България ".
Ива Вълчева акцентира, че досегашното ръководство на Хисарска община е довело града до тежки финансови дефицити и пое персонален ангажимент за намерено и почтено ръководство, за регулярни тримесечни доклади пред жителите, които са коректив на всяко ръководство.
" За нас е значимо да се вслушваме непрестанно в проблемите на хората ", подчера Ива Вълчева. Не може да се ръководят хора, когато си капсулиран и нямаш връзка с тях ", добави тя.
Успех на акцията на Колация " Българска социалистическа партия за България " пожелаха и гостите - проф. Иво Христов и Янаки Стоилов. След привествията Пенчо Шапков - ръководител на Общински съвет на Българска социалистическа партия показа и листата за общински съветници. " При подредбата сме търсили салдото. ", акцентира Шапков. " Сред претендентите ни за общински съветници има доста млади, добре образовани хора, експерти в своята област. Присъстват и хора от по-средното потомство, които имат насъбран житейски и административен опит ", означи Шапков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР