Коалиционното споразумение с ГЕРБ, касаещо пълен цикъл от избори приключи

...
Коалиционното споразумение с ГЕРБ, касаещо пълен цикъл от избори приключи
Коментари Харесай

Още един член на НИС на СДС иска развод с ГЕРБ

" Коалиционното съглашение с ГЕРБ, касаещо цялостен цикъл от избори завърши и следва Националния съвет да дефинира бъдещата политика, като напролет на идната година ще се организира постоянна отчетно-изборна конференция ". Даваме си сметка, че Съюз на демократичните сили загуби завоювани позиции и доста наши членове не припознаха обединението с ГЕРБ ", сподели Костадинов.

Според него партията не е постигнала поставената цел от 8-9 народни представители и в този момент Съюз на демократичните сили ще има единствено двама депутати.

" Винаги съм бил за независимо явяване на изборите, за еманципирани структури и мощно управление. Сега цялостната политическа конюнктура е изменена, има потребност от стъпки към водене на договаряния с десния бранш, а и от ново лица отпред на партията. ", показа Костадин Костадинов.

На последното съвещание на НИС на Съюз на демократичните сили беше отхвърлена концепцията управлението да подаде оставка и да се напусне обединението с ГЕРБ с 3 гласа " За ", 3 гласа " Против " и 4 гласа " Въздържал се ". Мотивите за настояването бяха незадоволителните резултати и размиването на облика на партията и превръщането й в присъдружна организация на ГЕРБ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР