Княгиня Калина излезе на шопинг из столичните бутици малко преди

...
Княгиня Калина излезе на шопинг из столичните бутици малко преди
Коментари Харесай

И на 50: Княгиня Калина втрещява със стил

Княгиня Калина излезе на шопинг из столичните бутици малко преди на навърши 50 години, видя HotArena.

Единствената щерка на цар Симеон Втори прегледа марковите одежди дегизирана като смешник. Репортер на „ Уикенд ” засече Сакскобургготска, която обикаляше из щандовете за скъпи дрехи, като незабавно ни направи усещане носът на Калина, който нараво липсваше. Вместо него имаше единствено две дупки на лицето си, които се набиваха на очи, тъй като щерката на Симеон Втори носеше маската, без да покрива обонятелния й орган - очевидно заради здравословни проблеми.

 

Калина беше дегизирана с космата шапка идиотка в няколко цвята. С сходни, само че не маркови, обикалят и столичните клошари, както и хора в внимателно положение. Въпреки че беше в магазин и нямаше слънце, царската наследница не се разделяше със слънчевите си очила, скривайки разкривените си очи, които към този момент са с видоизменена форма от N на брой корекции. Шареният шал и палтото в зелено и кафяво се допълваха от оранжева чанта, черен панталон и кукерски космати ботуши, като че ли заети от участник във фестивала „ Сурва ”.

Калина обикаляше сама из щандовете, а малко по-късно към нея се причисли и мъжът й Китин Муньос. Двамата организираха диалог на испански, той погали по главата обичаната си и отиде към прилежащия магазин, където се предлагаха доста по-евтини облекла. Наследницата на царя продължи да обикаля комерсиалния център и да търси подобаващи за натюрела си одежди.

От типа й излиза наяве, че княгинята още веднъж е претърпяла серия несполучливи пластични интервенции и наподобява в действителност потресаващо. Облеклото й също бе под всякаква рецензия и нямащо нищо общо с елегантния жанр на майка й доня Маргарита. Калина бе като излязла от цирка, изглеждаше и много раздърпано. Краката й са слаби като щеки и тя тежи не повече от 50 кг., видя „ Уикенд ”. Наследницата на Симеон наподобява на анорексичка и най-вероятно се подлага на свиреп диети, с цел да поддържа тежестта си под нормата.

Припомняме, че при започване на тази година Калина се реалокира в двореца Врана в столицата дружно със брачна половинка си мореплавателя Китин Муньос и техния наследник Симеон-Хасан. След като дълги години живяха в Мароко, те взеха решение да се открият у нас. Преди дни единствената щерка на цар Симеон Втори се снабди с нова къща у нас, където на 19 януари отпразнува кръглата си годишнина. Калина е родена на 19 януари и единствено тя от всичките му наследници избра да се върне да живее в родината на татко си. Вместо да се възползва от всички екстри на двореца „ Врана “, Калина е поискала да има собствен независим дом в София.

През уикенда Калина и Китин се разходиха до Бистрица, където снимаха формален портрет за юбилея на княгинята дружно с фамозните национални певици Бистришките баби, които са в листата за нематериално културно завещание на ЮНЕСКО. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР