Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE

...
Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE
Коментари Харесай

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ SUV и с възможност за конфигуриране

Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ към този момент са отворени. Премиум електрическия автомобил може да се конфигурира онлайн. Възможни са и онлайн поръчки. Каталожната цена на автомобила е 129 662 евро.

Обширното базово съоръжение включва въздушно окачване AMG Ride Control+ с адаптивно контролиране на амортисьорите и 21-цолови колела, електромеханична дейна стабилизация при наклоняване, цифрово осветяване, AMG Sound Experience и AMG Performance волан с бутони на кормилото.

Със своя изменчив интериор и идея за задвижване, насочена към продуктивността, новият SUV EQE 53 4Matic+ е най-универсалният електромобил в портфолиото на Mercedes-AMG. Универсалният автомобил предлага и задоволително място за пасажери и багаж. Два мощни електрически мотора и изцяло изменчивото задвижване на четирите колела AMG Performance 4Matic+ образуват основата за типичното AMG динамично преживяване при шофиране.

Детайлите на оборудването и многочислените варианти оферират необятна гама от персонализиране за най-разнообразните условия на клиента. Това включва пакета AMG Dynamic Plus за 4760,00 евро. Той сплотява екстри за динамичността на шофиране като мощното увеличаване за старта, увеличението на оптималната скорост до 240 км/ч и прочувственото AMG Sound Experience „ Performance ".

С вярната температура на батерията и положение на зареждане, оптималната мощ и въртящ миг за пускане могат да бъдат увеличени за малко време. С тази екстра EQE 53 4Matic+ SUV се нуждае единствено от 3,5 секунди, с цел да форсира от 0 до 100 км/ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР