Книгите на известния американски писател Том Кланси са сякаш създадени

...
Книгите на известния американски писател Том Кланси са сякаш създадени
Коментари Харесай

Ще има филм и по Rainbow Six

Книгите на известния американски публицист Том Кланси са като че ли основани за огромния екран. Както и за видеоигри, от което се възползват Ubisoft през годините, създавайки извънредно сполучлива серия от игри. Приключенията на Джак Райън и „ Рейнбоу сикс “ притеглят милиони по целия свят освен преди кино и телевизионите екрани, само че и пред компютърните монитори. И до момента в който чакаме някой най-сетне да се заеме с киноадаптация на The Division, ще получим известно задоволство с филм по Rainbow Six, за което ни предават от VG24/7.

Филмът ще се режисира от Чад Стахелски („ Джон Уик “) и ще се явява продължение на Without Remorse, който вместо в американските кина беше пуснат посредством Apple Prime през 2021 поради световната епидемиологична обстановкад. Сега обаче Paramount се надяват, че филмът ще излезе по обичайните за това канали. В него ще забележим още веднъж Майкъл Б. Джордан, който играе ролята на морския тюлен Джон Кларк, който образува екипа на „ Рейнбоу “.

Продуценти на Rainbow Six ще са самият Майкъл Б. Джордан и Елизабет Рапозо посредством общата им компания Outlier Society, а помощ ще им оказват Грег Лесанс и Акива Голдсман с Weed Road Pictures и Андре Немец и Джош Апелбаум (The Saw Mill). Изпълнителен продуцент ще е Стахелски и компанията му 87Eleven Entertainment.

Придобилият популярност с поредицата за Джон Уик Стахелски не остава без работа, като към този момент приключи фотосите на четвъртия филм и се приготвя за снимането на акомодация по Ghost of Tsushima. Той стои също по този начин зад The Continental, още един негов план взаимно с Кианъ Рийвс, както и нова версия на „ Шотландски войник “.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР