Кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов

...
Кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов
Коментари Харесай

Фандъкова и Николов обичани, но понижени

Кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов към този момент не са заместник-председатели на ГЕРБ. Това реши Националното заседание по предложение на водача Бойко Борисов.

 Искам да бъда вярно свестен. Това не е събаряне на доверието. Те направиха гласовете си в пъти по-добро място за живеете. Направиха се толкоз доста неща в тези гладове, че няма да ми стигне времето да изброя всички, сподели Борисов.

„ Каква ми е логиката. Предстоят ни два доста тежки месеца. Много, доста пари които са изправени против нас. Парите на олигархията. Направих неприемливи неточности, които за наслада се регистрират като триумфи измежду нашите евроатлантически сътрудници ”, стимулира се Борисов. И продължи: „ Защо предлагам двамата зам.-председатели да останат членове. Не мога да възложа на зам.-председателя Фандъкова да отиде до Разград и Силиства, тя има работа в София. Но като член може да оказва помощ на Тодор Тодоров в Силистра ”.

„ Да не ме разбере някой неверно. Фандъкова и Николов остават – най-хубавите, най-заслужилите. Надявам се да не прочета заглавие, че е свалено доверието. Обратното – обичаме ги почитаме ги, само че партийната работа изисква часове срещи с хората. Те нямат това време. Ако го имат – отдръпвам предлагането си. Но като кмет знам, че го нямат. ”, сподели още Борисов.

Когато аз бях кмет, подсещам, че единствено кметовете не можеха да бъдат ръководители на партии. Беше изработен закон против нас, сподели още Борисов. И заключи: „ Искам да им оставя тези три години да работят повече за градовете си. ”.

Делегатите одобриха предлагането му. 16 от ГЕРБерите бяха срещу, 46 се въздържаха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР