Кметът Здравко Димитров се срещна с корейска бизнес делегация, проучваща

...
Кметът Здравко Димитров се срещна с корейска бизнес делегация, проучваща
Коментари Харесай

Корейски гигант с интерес към инвестиция в Пловдив

Кметът Здравко Димитров се срещна с корейска бизнес делегация, проучваща опциите да влага в „ Тракия икономическа зона “. На срещата участваха заместител кметът по “Oбразование, бизнес развиване и европейски политики” Стефан Стоянов и Пламен Панчев, изпълнителен шеф на ТИЗ.

Водачът на делегацията от Южна Корея Сун Хо Банг е президент на филиала на Филипс във Англия, чиято съществена активност е производството на акумулатори.

„ Инвестициите, които се вършат в Тракия икономическа зона, са с помощта на положителното съдействие на бизнеса с Община Пловдив и надлежно с страната. Нашата задача е да пазим взаимния интерес, тъй като единствено с уместност и работеща администрация ще задържим сегашните вложители и ще продължим да бъдем мечтан сътрудник за нови. Непосредствената непосредственост на Летище Пловдив и построения интермодален терминал също са преимущество за компаниите, които желаят да влагат в района “, съобщи на срещата кметът Димитров.

Стефан Стоянов срещна гостите с опциите на най-бързоразвиващата се икономическа зона в Югоизточна Европа, като означи че над 100 водещи международни компании към този момент имат построени свои производства тук.

Гостите бяха безапелационни, че демонстрират мощен интерес към инвестиция в Тракия икономическа зона и само пандемията е осуетила досегашна тяхна аудиенция под тепетата, като идващото им посещаване ще бъде дружно с мениджърския екип на компанията за уточняване на детайлности за съдействието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР