Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който бе намерен мъртъв, прострелял

...
Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който бе намерен мъртъв, прострелял
Коментари Харесай

В Struma. com: Депресия в основата на фаталното решение на кмета Н. Кафелов, изчакал съпругата му да се прибере от Франция и натиснал спусъка

Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който бе открит мъртъв, прострелял се с персоналния си револвер, е бил в меланхолия, това е заключението на психолози, анализирали самоубийството му, научи Struma. com. По разкази на негови близки и другари в последните дни е бил друг, не ходил на работа от средата на предходната седмица, което мощно тормозило обкръжението му и сътрудниците му в общинска администрация.

Поведението му сочело, че нещо става в главата му, бил умислен, неразговорчив. Съпругата му отпътувала за Франция, където живее синът им, с цел да заведе внучето, което им гостувало. Кафелов изчакал тя да се прибере в неделя и през вчерашния ден / понеделник/ се самоубил, описват осведомени пред струма ком. Намерили го водачът на Движение за права и свободи и водачът му, който за следващ път през вчерашния ден осъмнал пред дома му, с цел да го вземе за работа.

Както съобщихме, Кафелов отказал и тръгнал към местността Трещеник, наоколо до която бе открит. Открит бе на задната седалка на автомобила си. Интересна детайлност, която разкрива следствието е, че Кафелов е създал общо три изстрела, първите два в телефона си, третият в слепоочието. Кое го е подтикнало да стреля в мобилния си телефон е мистерия, очевидно е, че или е получил известие, или е провел диалог, който го е извадил отвън равновесие.

Тук е и разковничето на претекстовете му -има ли нещо общо телефонен диалог със самоубийството му, с кого е разговарял?. Възможно ли е да се възстановят диалозите му, това прецизират сега криминалистите. Както към този момент писахме, Кафелов е бил съществено обезпокоен от следствие на сигнали против него, проверявани от КПКОНПИ и други институции. Дали обаче това е довело до депресията му, или се касае за някаква персонална драма е неразбираемо.

Хора, които познават Кафелов настояват, че той в никакъв случай не показвал страстите си, невъзмутим бил във всяко едно отношение. Не е единственият кмет обект на инспекции, с цел да стигне до такова съдбовно решение. Бил ли е заплашван Кафелов, от какво се е страхувал, кой или какво го е подтикнало към сходно съдбовно решение. Работата по изясняване на всички тези въпроси следва. Очаквайте още към гибелта на кмета на Якоруда.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР