Кметът на видинското село Арчар Венелин Атанасов, хвърли всетлина около

...
Кметът на видинското село Арчар Венелин Атанасов, хвърли всетлина около
Коментари Харесай

Стана ясно на кого е намереният в плевня скелет

Кметът на видинското село Арчар Венелин Атанасов, хвърли всетлина към случая в открития човешки скелет в плевня в селото.
Намерените остатъци най- евентуално са на мъж, обитавал парцела и липсващ преди към 15 години. Мъжът се е казвал Кирил и е бил на към 60 години, когато липсващ, прибавя Атанасов.
Както писа BulNews.bg, шокиращата преживелица е станала през вчерашния ден следобяд към 15.30 часа. Видинчанка се натъкнала на човешки череп в плевнята на наследствения си парцел в селото. Изплашената жена неотложно подала сигнал в полицията. При огледа на плевнята криминалисти се натъкнали на цялостен човешки скелет.
Костите неотложно са превозени към видинската болница. Първоначалните данни на правосъдните медици сочат, че няма установени следи от принуждение по тялото.
По думите на кмета, в този дърварник, в който е открит, не е влизано от години, а в къщата не живее никой най-малко от 10 години. Понякога идват единствено внуците му, които живеят в София.
"Снахата, която живее във Видин, очевидно е закъсала за дърва и е пристигнала да търси в този дърварник, там е видяла черепа. Собственикът на къщата изчезна преди 15 години. Тогава се говореше, че е бил болен и отишъл по София да се лекува, обаче излезе, че в дърварника е починал ", изясни Венелин Атанасов.
По случая в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР