Кметът на Видин д-р Цветан Ценков подписа договорите с определените

...
Кметът на Видин д-р Цветан Ценков подписа договорите с определените
Коментари Харесай

В края на октомври стартира монтажът на климатици по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Видин“

Кметът на Видин доктор Цветан Ценков подписа договорите с избраните след извършена социална поръчка реализатори, които ще извършат ремонт на старите отоплителни уреди и монтаж на новите климатици в семействата, сключили контракти по първата покана.

Дейностите ще започват поетапно първо в следните жилищни комплекси: „ Гео Милев “, „ Вида “, „ Крум Бъчваров “, „ Васил Левски “, „ Христо Ботев “, „ Бонония “ и в Централната градска част.

За тази цел ще се изготви график от компаниите с съответни дати и часове, в които екипите по подмяната ще работят.

Представители на изпълнителите ще се свържат с жителите за уточняване на детайлностите. Ако има хора, които са си подсигурили отопление за идния сезон и не желаят в този момент да бъде осъществена подмяната, те ще бъдат включени в работния график през идната година.

Поставянето на новите отоплителни уреди ще продължи поетапно през 2023 година в другите жилищни квартали на град Видин и в останалите обитаеми места на територията на Общината.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР