Кметът на Велико Търново Даниел Панов пожела успех на Етър

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов пожела успех на Етър
Коментари Харесай

Кметът на Велико Търново пожела успех на Етър срещу Левски

Кметът на Велико Търново Даниел Панов пожела триумф на Етър против Левски в баража за Лига Европа.

„ Поздравявам „ виолетовите” и треньорския екип отпред с Краси Балъков, които не изгубиха религия след първия мач и справедливо се поздравиха с триумфа след 2:0 над „ белите” на „ Ивайло”. Благодаря на почитателите, които още веднъж се потвърдиха като дванадесетия състезател на Етър”, показа кметът.

„ Преди мача връчих на Красимир Балъков Златна перпера и Старопрестолна грамота. Пожелах му доста триумфи в националния тим. Благодарение на Краси и неговия екип, на почитателите, на поддръжката на Александър Нанков, Етър още веднъж е фактор в българския футбол и се завърна там, където постоянно е било неговото място. Вярвам, че основата, положена през сегашни я сезон, ще бъде непокътната и надградена и през идващия. Жест към Краси Балъков направиха също почитателите и управлението на Етър. Пожелавам триумф на момчетата в баража против Левски”, съобщи кметът на Велико Търново.

Левски и Етър ще се изправят един против различен в решителната борба във вторник, 28 май, от 20.00 часа. Срещата на стадион „ Георги Аспарухов” ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване минута по минута в GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР