Кметът на Варна Иван Портних поздрави екипа на Асоциация „Да

...
Кметът на Варна Иван Портних поздрави екипа на Асоциация „Да
Коментари Харесай

Асоциация „Да съхраним жената“ събра приятели на концерт

Кметът на Варна Иван Портних поздрави екипа на Асоциация „Да съхраним жената“ по случай 25-та годишнина от основаването на организацията.

Концертът на сцена „ Раковина “ в Морската градина бе част от поредицата събития, с които неправителствената организация празнува своя празник. „Бъдете здрави, все по този начин енергични и въодушевени! Благодаря на целия екип за всеотдайността, с която работите за приобщаването и общественото благоденствие на децата, на дамите и на хората в неравностойно състояние “, сподели кметът. Председателят на Асоциацията Йорданка Ненчева съобщи, че с активността си организацията потвърждава, че интензивният обществен живот води към дългоденствие. Гост на тържеството бе и Таня Василева, шеф на дирекция „Социални дейности“ в Община Варна. 

Концертът на сцена „Раковина“ събра доста фенове на остарялата градска ария и националната музика. В програмата се включиха вокална група „Мелодии на зрелостта“ с музикален началник Стоян Гамолов, фолклорен състав „Импулс“, с началник Мария Славова, които преди ден се върнаха със златно отличие на фестивал в Свищов, трагичен състав, с началник Евгения Коларова, както и съставът за национални танци с началник Янка Петрова.

Асоциация “Да съхраним дамата ” е основана през 1997 година като организация с нестопанска цел в социална изгода. Член е на Обществения съвет за обществена рехабилитация и интеграция, в който вземат участие неправителствени организации, работещи в поддръжка на хората с увреждания и техните фамилии. Асоциацията е част от Обществения съвет за равнопоставеност сред дамите и мъжете. Тя сполучливо си партнира с Община Варна в осъществяване на планове от Социалната стратегия, вследствие на което към Асоциацията работят Център за обществена рехабилитация и интеграция “Импулс ”; Център за обществена рехабилитация и интеграция за деца с увреждания „ Живот под дъгата “; Център за психическа рехабилитация и предварителна защита “Ръка за ръка ”; Клуб на доброволеца и други.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР