Кметът на Варна Иван Портних честити световния ден на театъра

...
Кметът на Варна Иван Портних честити световния ден на театъра
Коментари Харесай

Иван Портних: Ремонтираме сцена Филиал въпреки трудностите и инфлацията 


Кметът на Варна Иван Портних честити международния ден на театъра на актьорите от държавна такса „ Стоян Бъчваров “ и от Държавен куклен спектакъл – Варна и заяви, че е ревизирал по какъв начин протича осъществяването на ремонта на Сцена Филиал:

Честит Световен ден на театъра!
Честит празник на създателите от държавна такса „ Стоян Бъчваров “ и от Държавен куклен спектакъл – Варна! Да са здрави, въодушевени, обичани и ценени от своята вярна аудитория!
Вярвам, че от ноември месец тази година актьорите от трагичния спектакъл ще имат опция да работят и на обновената Сцена Филиал, която ремонтираме сега.
Днес ревизирах осъществяването на плана. Планираните демонтажни действия са завършени, стартира замяна на ВиК и на ел. инсталациите, слагане на ново осветяване и озвучаване, създаване на климатична и вентилационни съоръжения, възстановяване на достъпа за хора с увреждания. Сцена Филиал ще разполага с актуализирани и удобни за феновете и артистите сцена, камерна и репетиционни зали.
Изпълняваме плана с финансовата помощ от оперативната стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020. Ще успеем, макар компликациите и инфлацията, която усили доста разноските за строителство.
За страдание, към този момент трета година държавните управления не отварят новите оперативни стратегии!
Това основава спънки за реализирането на доста други планове, в това число на ремонта на Държавния куклен спектакъл – Варна, който сме заложили в Плана за интегрирано развиване на общината.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР