Кметът на старозагорското село Памукчии от месеци не идва на

...
Кметът на старозагорското село Памукчии от месеци не идва на
Коментари Харесай

Кмет върти бизнес във Франция – оставя селото си на самотек

Кметът на старозагорското село Памукчии от месеци не идва на работа. Според локалните техният фаворит по-често обитавал във Франция, в сравнение с в България и това е по този начин от години, оповестява bTV.

Местните хора споделят, че кметът е във Франция, където има бизнес, и се връща в селото единствено за по няколко дни. Кога ще се върне и какъв отпуск употребява, хората нямат визия.

Проблемите на локалните са оставени на самотек.

Кмет на село Памукчии от 2 години и половина е Георги Празов. Предишният мандат е бил кметски наместник. И тогава, както и в този момент, постоянно отсъствал от работа, споделят локалните. Обещал да се поправи, по тази причина и го избрали. Заради отсъствието му в този момент на хората им се постанова да пътуват до близките села, с цел да си извадят значими документи.

Според жителите на селото мъчно намират и секретарката на кмета. Недялка Колева обаче отхвърля и споделя, че никой не е бил върнат.

Голяма болежка на локалните е рушащата се черква „ Света Петка”. Ремонтът на храма бил едно от обещанията, с които Празов бил определен за кмет. Той даже поставил скеле, изкарал и позволения за поправянето на църквата, само че след изборите обещанието се оказало скъпо.

Според сина на кмета обвиняванията на хората в селото са неоснователни и истината е изопачена. Младежът отхвърли да застане пред камера.

От общината оповестиха, че кметът на Памукчии е в неплатен отпуск и се чака да се върне до края на март. Припомниха също, че поради отсъствията му той към този момент е бил глобяван.

След завръщането му ще бъде изяснено и дали ще живее в чужбина и ще си подаде оставката, с цел да има частични избори, или ще продължи да бъде кмет и ще върви на работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР