Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до кмета на Виена

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска е изпратила съболезнователно писмо до кмета на Виена Михаел Людвиг по отношение на нещастието, случила се в австрийската столица, осведоми пресцентърът на Столичната община.

"Приемете моите съболезнования към фамилиите и околните на жертвите в терористичната офанзива. Всяко посягане над човешкия живот е закононарушение и жестоко потъпкване на правилата на мира и демокрацията, в които нашите два града имат вяра ", се споделя в съболезнованието.

"Животът, здравето и свободата на хората, изключително в тази сложна обществена и филантропична рецесия, пред която сме изправени, е най-висша полезност, зад която всички ние би трябвало да бъдем обединени. Изразявам своята човешка и другарска съпричастност към вас и споделям скръбта на фамилиите и околните на починалите. Ние сме с вас, в молитвите си сме с Виена. Да бъдем единни в този тежък за Европа и човечеството миг. Пожелавам сили и кураж на всички хора и бързо и цялостно възобновяване на ранените ", написа още Фандъкова, представена в прессъобщението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР