Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Кметът на София е изпратила доклад на прокуратурата за мерките за ограничаване разпространението на Covid-19

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска е изпратила отчет на столичната прокуратурата за подхванатите ограничения и дейности за ограничение разпространяването на Covid-19, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1703
Сред посочените ограничения са в допълнение регулярно разчистване и стерилизация, както в транспортните средства на публичния градски транспорт, по този начин и интензивно миене на подлези, площадки на общинските пазари, контейнери за битови боклуци.

Фандъкова към столичани: С дисциплинираност можем да предотвратим налагането на цялостна карантина

Преустановено е провеждането на всевъзможен тип всеобщи мероприятия и визити на заведения и огромни търговски центрове. Спрени са образователните занятия и всички извънкласни мероприятия в образователните заведения, както и визитите на децата в детските ясли и градини на територията на Общината.

В период до 29 март е анулирано краткотрайно почасовото платено паркиране в зоните, падащи в обсега на "Синя зона " и "Зелена зона ". Това е било въведено за обезпечаване условия за по-голяма обществена отдалеченост.

Въведени са били и промени в разписанията на съществени линии на публичния превоз. Разширена е активността, касаеща даване на безвъзмездни обществени услуги и грижи за хора в потребност, се показва още в отчета.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1703  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР