Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изграждането на детска градина

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изграждането на детска градина
Коментари Харесай

Фандъкова тръгна да проверява изграждат ли добре детската градина в Манастирски ливади“

Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира построяването на детска градина в " Манастирски ливади " Строителството на новата детска градина стартира през лятото на предходната година. Към сегашния миг е приключена бетоновата структура на постройката, построени са преградните стени и е инсталирана хидроизолацията на едно от телата. Частично е изпълнена и оградата. Изпълняват се инсталациите на постройката и хидроизолацията на покривите. Предстои остъкляване на дограмата.

Припомняме, предходната година на митинг и блокираха за малко бул. " Тодор Каблешков ", тъй като няма задоволително детски градини.
 Строят първата нова детска градина в кв.
Строят първата нова детска градина в кв. " Манастирски ливади " в София

Тя би трябвало да е подготвена до края на 2021 година

Детската градина е за 8 групи и ще разполага с просторни занимални и спални пространства, басейн и спортна зала . Към момента се построяват 16 здания на детски градини и ясли, като двете ясли са в " Красно село " и " Триадица ", а градините са в регионите " Възраждане ", " Подуяне ", " Изгрев ", " Лозенец ", " Триадица ", " Студентски ", " Витоша ", " Овча купел ", " Люлин ", " Кремиковци " и " Искър ".

Очаква се до септември да завърши строителството на постройките в " Изгрев ", " Подуяне ", " Витоша ", " Овча купел " и " Лозенец ", а до края на година - на още 3 здания в " Люлин ", " Студентски " и " Триадица ". През тази година ще стартира строителството на още 25 здания, от които 19 - за детски градини и 6 са за ясли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР