Кметът на София Йорданка Фандъкова и съпругът й са дали

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова и съпругът й са дали
Коментари Харесай

Фандъкова е под карантина с COVID-19

Кметът на София Йорданка Фандъкова и брачният партньор й са дали позитивни проби за  ковид. Това заяви столичният кмет в профила си във Facebook.

" Днес брачният партньор ми, който е доктор в поделение с ковид-болни деца, даде позитивен антигенен тест за Ковид. PCR тестванията, които и двамата си направихме по-късно, са позитивни. Затова в идващите дни ще бъда под карантина ", написа тя и акцентира: И аз, и брачният партньор ми сме имунизирани, досега нямаме признаци и се усещаме добре. "
 Спаси София твърди, че Фандъкова е платила над 100 х. лева на юристи, с цел да потвърдят, че въздухът в столицата е чист Спаси София твърди, че Фандъкова е платила над 100 х. лева на юристи, с цел да потвърдят, че въздухът в столицата е чист
Градските деятели от Спаси София през днешния ден разгласиха информация че Йорданка Фандъкова е платила тлъсти възнаграждения на адвокатска адвокатска фирма, к...

" Продължавам да работя отдалечено с сътрудниците, за което създадохме организация през последната година. Пазете се, спазвайте ограниченията и бъдете здрави ", написа още столичният кмет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР