Кметът на София Йорданка Фандъкова е първият носител на наградата

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова е първият носител на наградата
Коментари Харесай

Фандъкова е първият носител на наградата „Лидер на промяната“

Кметът на София Йорданка Фандъкова е първият притежател на премията „ Лидер на смяната “, учредена от Съюза на транспортните синдикати в България. Днес Съюзът организира Осми постоянен конгрес с интернационално присъединяване.

Фандъкова получи премията за позитивната смяна, направена в развиването на столицата през последните години, както и за осъществените редица начинания, свързани с водачеството на дамите, развиването на умения и нови политики за възстановяване изискванията на труд и тъждество в сдруженията на градския превоз в София.

Кметът уточни, че през последните години общината е почнала и извършва най-сериозната рационализация на градския превоз от десетилетия.

"Това е доста значимо за изискванията на труд. През 2014 година междинната възраст на автобусния парк беше 20 година В края на 2016 година успяхме да я понижим на половина – до 10 години. През 2019 година, когато планираме да приключим доставката на още 162 нови рейса, междинната възраст на автопарка на София ще е 6 години ", сподели Фандъкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР