Кметът на Шумен Любомир Христов се обърна с поздрав към

...
Кметът на Шумен Любомир Христов се обърна с поздрав към
Коментари Харесай

Кметът на Шумен: С вяра и търпение всичко е постижимо

Кметът на Шумен Любомир Христов се обърна с привет към всички свои съграждани на прага на най-светлите рождественски празници:

„В навечерието на Коледа и Нова година благодаря на всички шуменци, на сътрудниците от общинската администрация и на моя екип за поддръжката и увереността, която ми дават да продължим да работим за нашия град. Изпращаме доста динамична 2018-та. Преминахме през не малко компликации, само че общите ни старания дават своите плодове. Промяната е забележима и мисля, че триумфите са повече от разочарованията. Това ни задължава да продължим и през идната година да си слагаме още по-високи цели, да работим още по-амбициозно, с цел да превърнем Шумен в прелъстителен и комфортен наш дом. Нека мъдростта, разбирателството и стремежът към по-добро бъдеще да управляват нашите дейности, тъй като с общи старания, религия и самообладание всичко е постижимо.

Скъпи съграждани, приветствам ви от сърце по случай най-светлия християнски празник Коледа и с настъпването на Новата 2019 година. Пожелавам на всички здраве, светлина в душите, мир в сърцата, доста наслада и топлота във вашите домове.
Весела и щастлива Коледа!

Нека Новата 2019 бъде едно положително начало за разцвет и по-добри дни!“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР