Кметът на Пловдив Иван Тотев заминава за участие в Международната

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев заминава за участие в Международната
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив ще произнесе встъпителна реч в Кралски колеж в Италия

Кметът на Пловдив Иван Тотев отпътува за присъединяване в Международната годишна среща, отдадена на развиването и познаването на културното завещание – технологии и туризъм, в италианския град Лука, осведомят от пресцентъра на общинската администрация.

В Кралския лицей той ще произнесе встъпителна тирада на пленарната сесия, отдадена на Европейска столица на културата. Фокусът на представянето пред участниците във форума е „ Да бъдеш столица на културата – включване, нововъведения, предприемачество “. Сред представителите ще е и кметът на Матера – градът, който дружно с Пловдив ще е столица на културата на Стария континент следващата година.

Събитието, в което ще вземат участие още заместник-кметът по просвета и туризъм Александър Държиков и изпълнителният шеф на Фондация „ Пловдив 2019 “ Кирил Велчев, се организира всяка година с поддръжката и присъединяване на Министерството на културното завещание и туризма, Министерството на икономическото развиване и Министерството на външните работи на Италия.

Настоящото издание на форума е отдадено на Европейската година на културното завещание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР