Кметът на Перник Стаснислав Владимиров коментира какво се случва с

...
Кметът на Перник Стаснислав Владимиров коментира какво се случва с
Коментари Харесай

Кметът на Перник с извънредна вест за изчезналия Емо! Ето каква е връзката със Сашко

Кметът на Перник Стаснислав Владимиров разяснява какво се случва с издирването на 25-годишния софиянец Емил Боев, който е посетил фестивала " Сурва " с другари в петък, а в 3 ч сутринта в събота е липсващ и сега го търсят.

" Този млад мъж е пристигнал да чества при другари в Перник. Били са голяма компания. В момента се водят разпити, води се следствие. Не желая да разясня елементи. В момента има доброволци на терен, които го търсят, в това число хората, които откриха дребния Сашко. Планинска избавителна работа ще се включи през днешния ден. Надявам се и тук финалът да е добър. Дано този млад мъж да е още при някоя сурва група, при някоя компания, да не престават да честват. Дай Боже да е по този начин. Почти всеки час се слушам с шефа на полицията. Има разпити на всички, които са бил с него, на всички, които са го видяли. Но не мога да ви кажа какво са споделили ", сподели Владимиров в студиото на утринния блок на БТВ.

По данни на неговото семейство Емил Боев е без мобилен телефон, а колата му е оставена отключена. Младият мъж е висок 180 сантиметра, облечен е в камуфлажно яке, с мрачен панталон. В обществените мрежи се провеждат доброволци, които да го търсят. Има фейсбук страница " Да намерим Емо ".



В ефира на " Нова телевизия " се включи неговият брат Мартин Боев.

" За страдание, макар огромните старания, които положихме, към момента нямаме диря. Емил в 3 ч. сутринта в събота е тръгнал от колата си нанякъде. След момента, в който за последно е забелязан, нямаме нови данни. Имаме няколко сигнала, които опитахме да проследим, само че към този момент няма резултат. Полицията работи с доброволци, обхождаме планината. Опитваме всички вероятни сюжети да проиграем ", сподели той.

" Не е по никакъв начин всекидневно той да е без телефон. Телефонът беше оставен в колата. Колата беше отключена, в действителност беше с разрушен прозорец - нещо, което се е случило вечерта до момента в който са били дружно с компанията му. След това компанията му от четири индивида се разделят на двама. Били са подпийнали на заведение поради самия празник. Тръгват двама, остават в колата. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е в нея, изчакало го е в нея. По последни данни, които имам, брат ми потегля от колата нанякъде. Бил е смутен нещо, нещо му се е събрало, той не е от хората, които си споделят безусловно всичко. Много неща може да са били. Говорихме с момчето, опита се да си спомни най-ясни елементи, само че ясна причина няма. Просто е бил смутен, сърдит, тръгнал е нанякъде, най-вероятно да си прочисти главата, да се усамоти. Имам достъп до телефона - с мои другари отключихме каквото можахме. За страдание е айфон и е много мъчно. Но и самият телефон е в окаяно положение, може нещо да му се е случило. Огледахме му профилите, той наподобява деен, прегледахме известията от този ден, свързахме се с хората, само че никой не знае нищо ", добави братът.

" Вчера бях с полицията, гледахме камери, само че нищо не се вижда в диаметър от 500 метра. Става дума за улица " Физкултурна " в Перник. Това е проблема, че няма нищо предизвестено в цялата работа. Той като натура е малко по-спонтанен, просто е желал да се усамоти в даден миг. Не е бил в положение да реши, и не знам къде може да е отишъл. Брат ми строи скейтпаркове в цяла България. Има си компания от хора, с които строят инициативно паркове, където се кара скейтборд, тъй като няма в България такива. Той е останал без телефон, не се свързал нито с другари, нито с нас, тръгнал е доста леко облечен, колата си е оставил отключена, в никакъв случай не би направил нещата по този метод. Вече са над 48 часа. Температурите са доста ниски.  Имаме фейсбук група " Да намерим Емо ", в случай че може някой да помогне ", приключи Мартин Боев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР