Кметът на Пазарджик Тодор Попов официално представи новия треньор на

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов официално представи новия треньор на
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Трябва да имаш важни атрибути за такова предизвикателство

Кметът на Пазарджик Тодор Попов публично показа новия треньор на Хебър Любослав Пенев. Той разкри, че договорът му е до края на сезона, а какъв брой ще остане, зависи от самия експерт. 

„ Благодарим на Владимир Манчев за неговата работа. Тази година ни беше много динамична. Като виновни хора би трябвало да създадем най-хубавото, а то е нашият клуб да остане в елитната група. Нашите старания и публиката го заслужават. Този план е изработен, с цел да радва хората в града. Това е смисълът на футбола като игра. Имаме 1/3 до края на сезона. Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да обезпечим нашето оцеляване. Резултатите, които реализираме, не са тези, които чакаме. Спортът и политиката са резултативни действия. Оставаш да играеш в елита, когато спечелиш нужните точки. Те се печелят, когато играеш добре и играчите се раздават, имат хъс. Искахме да променим нещо. Това е последният трен “, стартира Попов.

„ Защо Любослав Пенев? Защото смятам, че Любо е единственият човек, който може да вдъхне тази нова искра във футболистите и да ни помогне в това да останем там, където заслужаваме. Ние сме клуб, който няма финансови разтърсвания, няма и да има. Имаме една от най-хубавите бази. След към месец ще имаме стадион, който дава отговор на всички условия. Остава единствено осветлението. Любо има всички тези качества. Аз го одобрявам, тъй като той е мотиватор. Има качествата да извлича максимума от всеки футболист. Лидер е, има самочувствие и схваща играта футбол. Всичките му тимове са играли грамотно. Благодаря му сърдечно, че одобри това предизвикателство. Трябва да имаш доста значими атрибути, с цел да приемеш такова предизвикателство “, продължи той. 

„ С президента слагаме екипите и слизаме на терена, в случай че сме нужни. Като хора, на които им пука за този план, с това предопределение опитваме да създадем всичко належащо да реализираме нашата цел. С Любо имаме контракт до края на сезона. От него зависи какъв брой ще остане при нас. Искаме дълготрайни връзки с него, само че всичко зависи от неговоро решение “, приключи Тодор Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР