Кметът на Община Видин Огнян Ценков посети днес най-малката видинчанка.

...
Кметът на Община Видин Огнян Ценков посети днес най-малката видинчанка.
Коментари Харесай

Кметът на Видин Огнян Ценков посети първото бебе за 2019

Кметът на Община Видин Огнян Ценков посети през днешния ден най-малката видинчанка. Бебе Калина е родена на 7 януари 2019 в 10.30 часа в Акушеро-гинекологичното поделение на МБАЛ „ Св. Петка “.За майката Галя Цекова, на 35 години, Калина е второ бебе в фамилията. И двете се радват на положително здраве. Бебето тежи тежи 3,100 кг и е дълго 49 см.
Кметът Ценков подари букет и връчи парична помощ на майката, с която фамилията да обезпечи най-необходимото за новороденото. “Много се веселя, че през днешния ден съм тук, с цел да поздравя Галя за нейната втора рожба. Най-голямата наслада за всеки родител е раждането на дете. Желая доста благополучие, триумфи и шанс на цялото семейство. На дребната Калина поисквам да пораства щастлива и да има нехайно детство “ – сподели той.
Кметът поздрави също и екипа на АГО, началникът на отделението доктор Слави Любенов и операционната акушерка Владислава Славова, които са част от екипа, взел участие при раждането. Той им пожела доста здраве, професионални триумфи и през 2019 година в болничното заведение да се родят повече деца. Огнян Ценков акцентира, че Община Видин ще продължи да поддържа напъните на колектива и ще оказва помощ за възстановяване въз основата в отделението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР