Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева кани на

...
Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева кани на
Коментари Харесай

Кметът на Трявна инициира среща с депутатите от Габровска област

Кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева кани на работна среща четиримата народни представители от 7-ми многомандатен изборен регион – Габрово. Днес формалната покана бе изпратена от локалната администрация до Богомил Петков – депутат от Политическа партия “Продължаваме смяната ”, Томислав Дончев – депутат от Политическа партия ГЕРБ, Юсеин Вейселов – депутат от Политическа партия “Движение за права и свободи ” и Даниел Петров – депутат от Политическа партия “Възраждане ”.  

Работната среща е планувана да се организира на 28.01.2022 год. (петък) от 13:30 ч. в постройката на Община Трявна. По време на диалога сред локалната администрация и излъчените от габровска област депутати ще бъдат разисквани съществени проблеми на региона, засягащи жителите на Трявна и Плачковци и дребните обитаеми места и ще бъдат търсени ефикасни способи за тяхното решение. А точно:  
Община Трявна построява цветна преса за железни кенчета
Община Трявна с поредна крачка към реализиране на екологично бъдеще с предумисъл към запазване на околната среда и природата! От през днешния ден цветна м...
Прочети повече
Привличане на вложения за създаване на по този начин мечтаната спортна зала в гр. Трявна и общежития към нея

Намиране на средства за възстановяване на инфраструктурата на емблематичните за гр. Трявна ул. “Ангел Кънчев ” и ул. “Петко Р. Славейков ”

Обстановката и проблемите, в резултат на пандемията от Covid-19 у нас

Привличане на вложения за обезпечаване на претовареност и по-високи приходи за локалното население
Община Трявна построява велопътека
Община Трявна ще даде още една опция за развиване на туризма в района, като планува да построи велопътека в бъдеще. Живопи...
Прочети повече
Развитие на туризма в района

В случай на възпрепятстване от страна на народните представители за наличие на работната среща в постройката на Община Трявна, същата ще бъде извършена в София при комфортни за народните представители дата и час.

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР