Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева награди двама от

...
Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева награди двама от
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен награди изявени спортисти

Кметът на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева награди двама от изявените спортисти в града, а точно Изабела и Енчо Янкови. Наградите – грамоти и еднократна финансова помощ, бяха връчени за реализирани високи резултати в региона на спорта, след постъпило искане, съвещание и Решение на 5-членна комисия.

Преди връчването на премиите бе разисквано провелото се за първи път в Тетевен съревнование от Детските Даунхил Серии, където своите сили премериха към 100 състезатели от цяла България. Коментира се и опцията сходно съревнование да се организира в Тетевен и следващата година, като доктор Бояджиева акцентира, че още веднъж ще бъде оказано подпомагане и поддръжка за неговото осъществяване, като ще бъде включено и в Спортния календар на Община Тетевен за 2021 година.

Тази година Енчо Янков бе класиран на трето място на Държавен шампионат ДЛОШ 2020, гр. Бургас, в спорта колоездене, дисциплинираност втурване. Неговата сестра - Изабела Янкова, се класира преди всичко в Държавен шампионат ДЛОШ 2020 в гр. Чепеларе.
На награждаването участваха - зам.-кметът Красимир Красимиров и гл. специалист „ Спорт, интеграция и юношески действия “ – Димчо Диков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР