Кметът на община Стамболийски излезе с позиция за твърденията, които

...
Кметът на община Стамболийски излезе с позиция за твърденията, които
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски към Карбовски: Не ме е страх от глутницата, притесняват ме помиярите

Кметът на община Стамболийски излезе с позиция за изказванията, които се тиражират във връзка с имотното му положение.

 Георги Мараджиев: Когато теглим заеми, знаем защо ги теглим, другите закопават община Стамболийски Георги Мараджиев: Когато теглим заеми, знаем защо ги теглим, другите закопават община Стамболийски
" На днешната сесия на Общинския съвет с гласовете на съветниците от ГЕРБ бе взето значимо решение за община Стамболийски. До един обаче година..
Ето какво гласи тя:
" Имотното ми положение и всички покупко-продажби близо година бяха проверявани от Националната организация по приходите (НАП). През декември 2020 година инспекциите на мен, на компанията, на внучката, на жена ми, на сина ми и неговата брачна половинка завършиха. В решенията няма посочено нито едно, но нито едно нарушаване! Всички доходи надвишават разноските. А приходите от дивиденти са още от преди да стана кмет през 2015 година Всички средства до стотинка бяха тествани. Честен труд. Не вярвате! Елате във фабриката да поработите на заплата три пъти по-висока от тази, която взимате. Да видите в дребния град по какъв начин се работи и по какъв начин се печелят пари. Тук не е като да си пишеш есемеси и да пишеш в обществените мрежи!

Знаете ли какво е глутница с лидер? Ако не знаете, ще Ви кажа. Глутницата чака заповед от лидера. И атакува. Къса месо. Защото някой ще заплати да оплюем, да смачкаме всеки, който не е най-хубав, само че сега на дадената позиция по-добър няма. Това е глутницата. А помияр знаете ли какво е? Помиярът се умилква, търси подслон, някой да го нахрани, с цел да се прави на лидер пред някоя породиста кучка и най-после подвива опашка и още веднъж е на улицата. Не се тормозя от глутницата, а от помиярите!
Цялата информация във връзка с имотното ми положение, с която някои медии заливат през последните дни своите фенове и читатели, е нищо повече от куп подправени вести , непроверени и папагалски повтаряни по думите на един някогашен общински консултант от Стамболийски, който е наказан на две години условно с четири години изпитателен период за корист с евросредства. В листата от медии, които тиражират подправените вести през вчерашния ден се подреди и господин Карбовски. Той задава въпроси, без даже да е стъпвал в „ дребния град Стамболийски “, както назовава родното ми място. Ще му отговоря, въпреки че той мен не ме е питал, макар че преди известно време ми отправяше поздравления и пожелания за триумф в персонален чат по месинджър.
 Изпълнителната комисия на ГЕРБ не одобри оставката на Георги Мараджиев Изпълнителната комисия на ГЕРБ не одобри оставката на Георги Мараджиев
" След като се срещна с всички обстоятелства и условия към имущественото положение на Георги Мараджиев и изслуша неговата позиция през днешния ден...

Днес ми задава въпроси. Искам и аз да попитам господин Карбовски кой е споделил, че хората в дребния град не могат да имат това, което имат и хората в огромния град и за какво си мисли, че в дребния град не могат да се печелят задоволително пари, с цел да може човек да си разреши избран стандарт на живот? Всичко, което имам е резултат от дълготраен труд от 1988 година до 2015 година в частния бизнес – от продажба на цветя до производството на полиетилен и стреч фолио , и с декларация от 2013 година доста преди да стана кмет, навлизам в служба с декларирани 700 000 лв.. Така че, имал съм задоволително средства доста преди да стана кмет и по-късно всичко съм оповестил в декларациите, които всяка година съм подавал. Показах ги на цяла България, разгласих и дивидентите в предаването на Антон Хекимян по БТВ преди година, когато отново бях нападнат с подправени вести за имотното ми положение.

И още нещо – щях ли в този момент да обявявам фотоси в персоналната си страница във ФБ, в случай че имаше нещо неправилно! А за сведение на любопитните – високопроходимият Мерцедес не е мой !   Обвиняват ме в някакъв трик, обвързван с покупко-продажба на земя и това е цялостна неистина, за което имам документи и също съм показвал към този момент неведнъж в медиите. Не мога да допускам какъв брой нелепости се изговориха и изписаха и за някакви несъществуващи данъчни отговорности на компания „ ПолипластМараджиев “, която аз сътворих и откакто станах кмет оставих на сина си , който продължава да я развива и ръководи сполучливо. Ето моя отговор на този въпрос, който подправени вести трансфораха към този момент от въпрос надали не в безспорен факт.
Е аз ще го оспоря:
 Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски: Одобряват ни за всеки план, по който аплайваме Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски: Одобряват ни за всеки план, по който аплайваме
Георги Мараджиев е кмет на община Стамболийски за първи мандат. Преди да влезе в политиката се занимава с частен бизнес. Завършил е Вис...
– „ ПолипластМараджиев “ ЕООД – Стамболийски не дължи налози на община Родопи в размер на 150 000 лв. . Всички данъчни отговорности, упоменати във въпросното изявление, за данъчните години 2016 година, 2017 година, 2018 година и 2019 година са платени.
– В Пловдивския Административен съд няма дело за неплатени налози, дължими от „ ПолипластМараджиев “ ЕООД.
– " ПолипластМараджиев “ съди община „ Родопи “ за неизвършени услуги за близо 63 000 лв. плюс лихвите, за които Община Родопи няма право да получи заплащане на такса за битови боклуци.
– Това дело не е за налози, а за такса и не се води от община Родопи, а от „ ПолипластМараджиев “ ЕООД, и не е за 150 000 лв., а е за към 63 000 лв..
– Делото се води, тъй като по закон никой няма право да се обогатява за сметка на различен, вкючително и община Родопи няма право да се обогатява за сметка на „ ПолипластМараджиев “.
Това са моите отговори на въпросите на медиите, които тиражират подправени вести. Имам и аз един въпрос: Защо никой не ме попита за какво се тиражират тези вести?  Отговорът е повече от явен: Заради обявените в общественото пространство имена, които следва да бъдат поръчково злепоставени!!! "
Припомняме, че в материал на журналиста Мартин Карбовски е наранено името на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев и неговото имотно положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР