Кметът на община Садово Димитър Здравков стана татко за пръв

...
Кметът на община Садово Димитър Здравков стана татко за пръв
Коментари Харесай

Супер новина споходи кмета на Садово

Кметът на община Садово Димитър Здравков стана баща за пръв път. Навръх празника на детето 1 юни на бял свят се появи дъщеричката му Борислава. Малката принцеса е с съвършени ограничения - тежи 3.170 кг и е висока 48 см. И тя, и мама Иванка са добре, написа Марица.бг.  " Искам да благодаря на доктор Горан Радински и на целия екип на УМБАЛ " Пълмед " за грижите. Дай Боже, повече деца да се раждат в България ", сподели таткото, който през вчерашния ден към момента бе в еуфория.

Той издаде, че дребната е кръстена на дядо си Борислав, за който това е първо внуче. " Всички у дома сме доста щастливи. Аз самият скоро имам рожден ден и това е най-големият подарък, който можех да получа ", призна Здравков.

Той и чаровната му половинка се познават от 18 години. От времето, когато Ваня учела в пловдивска гимназия, а Димитър бил студент в Аграрния университет. Едва преди година обаче станаха публично семейство. През юни 2016 година двамата се венчаха в църквата „ Св. Никола” в родната им Катуница, след което подвигнаха наздравица с 250 посетители в ресторанта на хотел „ Санкт Петербург”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР