Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се срещна с децата

...
Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се срещна с децата
Коментари Харесай

Преди Великденските празници кметът Тодор Попов се срещна с ...

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се срещна с децата и младежите, чийто аставник е той. Повод за срещата бяха идните Великденски празници. По традиция всяко от децата получава великденски сладкиши и парична помощ в размер на 150 лв..



„ На всички празници ние сме дружно, имаме си традицията и се веселя, че Ви виждам и че сте здрави. Искам да ви пожелая да имате един прекрасен празник, да се стремите да преодолявате провокациите, които ви е поднесъл животът и без значение от компликациите да се опитате да бъдете положителни хора, тъй като по този начин ще съумеете в живота – като вършиме положителни неща! Доброто рано или късно се връща. Затова бъдете положителни, учете и, уверен съм, ще имате обществен късмет!” Това съобщи Тодор Попов преди персонално да връчи великденските дарове на децата.



Тодор Попов заяви също, че тазгодишният зрелостник от Органа по настойничеството – Адриан ще получи за бала като подарък формален костюм и спомагателна парична помощ във връзка завършването му.



Тодор Попов пожела на всички деца здраве, сполучливо довеждане докрай на образователната година и показа очакванията си, че след месец май противоепидемичните ограничения ще бъдат облекчени.









Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР