Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов и председателят на Общински

...
Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов и председателят на Общински
Коментари Харесай

Децата в Община „Марица“ садят 35 000 цветя за 35-тата годишнина от създаването й

Кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов и ръководителят на Общински съвет „ Марица “ Гергана Трендафилова дадоха старт на самодейност за засаждането на 35 000 цветя във връзка 35 години от основаването на селищната система.
Прочетете още
Акцията стартира точно на Първа пролет в селата Строево и Труд, където кметът и консултант №1 персонално засадиха теменужки и парички, дружно с децата от ДГ „ Детелина “ и шестокласниците от ОУ „ Христо Смирненски “ в с. Строево,  както и с малчуганите от четвърта група на ДГ „ Бисер “ и четвъртокласниците от ОУ „ Св.св. Кирил и Методий “ в с. Труд.

С помощта на дребните градинари, кметът на Община „ Марица “ посади първото цвете в парковете пред кметствата и в двете села.

„ Деца, Вие сте най-прекрасните цветя на Община „ Марица “. Благодаря Ви по тази причина, че се включвате в тази алегорична самодейност, с която означаваме 35 години от основаването на селищната ни система. По случай празника, дружно с Вас, ще засадим 35 000 сезонни цветя през цялата година. Днес е първият ден от пролетта, а с нея идват слънцето, хубостта и насладата “, акцентира в приветствието си Димитър Иванов.

Той благодари на малчуганите, които поздравиха гостите със стихотворение, ария и танц, отдадени на пролетта и пожела на всички радостен празник.

На събитието участваха и кметовете на с. Строево Десислава Дингилeва и на с. Труд Красимир Минков.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР