Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9 август 2022 година Александра Пеевска (8 г.), която наскоро завоюва две влиятелни интернационалните награди в конкуренция с участници от целия свят. Това оповестиха от пресцентъра на общината.

Алекс е носителка на Гранд при на интернационалния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022. През март т.г. тя завоюва и купата Little Miss Galaxy 2022 на едноименния интернационален конкурс. Подробно за представянето виж ТУК. Гостенката беше съпроводена от своята майка и от дизайнера Мариета Славчева (модна къща " Перлита " ).

Малката хубавица прояви учудваща подготвеност за възрастта си, описа за ремонта по ул. " Рязан " в кв. " Младост ", за своите увлечения като лов на риба с баща, за основаните другарства от състезанията. В персонално обръщение до кмета, съпроводено с цветя, тя бе написала за своите приятни прекарвания.

В състезанието за купата Little Miss Galaxy 2022 Алекс среща нови приятелки от районен съд Македония, Унгария, Южна Африка, Румъния и България. В състезанието за Little Miss Galaxy тя се среща с деца от Грузия, Унгария, Армения, Украйна, Литва и България.

 Малката Мис Планет 2022 Александра Пеевска Малката Мис Планет 2022 Александра Пеевска Източник: Община Ловеч
Темата на състезанието " Планет " тази година е била " Децата за мир " с акцент войната в Украйна. Затова Алекс дефилирала в бяла рокля и с бял гълъб, който пуснала в небето като знак на непорочност и мир. Това са състезания освен за фешън дизайн, а за изцяло показване и наличие, изясни Мариета Славчева.

Алекс сграбчва приз за най-хубав народен костюм, а в тура на гениите е изпълнила танц, съчетаващ типичен балет и фолклор. Кметът благодари на момичето за това, че показва в добра светлина нашия град и й пожела още доста триумфи. Животът е себедоказване и би трябвало да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова.

След това кметът подари на своята гостенка брошура за кораба " Радецки " и протоколни дарове, брандирани с логото на Община Ловеч. През септември Алекс ще бъде специфичен посетител на състезанието " Малка и Мис и Мистър България ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР