Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи нов апел към

...
Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи нов апел към
Коментари Харесай

Кметът на Кричим с апел към съгражданите си заради пандемият...

Кметът на община Кричим Атанас Калчев насочи нов зов към съгражданите си поради обстановката в града, обвързвана с пандемията. Ето какво се споделя в нея:

Епидемичната конюнктура в нашия град Кричим все по-осезаемо става тревожна. Случаите на заболяемост от Ковид-19 се усилват от ден на ден и към този момент съвсем няма семейство, в което да няма болен. На фона на тази притеснителна обстановка ние всички би трябвало да проявим повече дисциплина и отговорност по спазването на противоепидемичните ограничения, а те са елементарно изпълними: отдалеченост, маски, миене на ръце, персонална хигиена. Вярвам, че ще проявим разсъдък и осъзнато ще ги съблюдаваме.
Към момента няма друго надеждно средство с изключение на противоепидемичните ограничения и е закононарушение да ги подценяваме и да слагаме в риск себе си и хората към нас, да плащаме скъпа цена със премеждия, изгубени животи на наши близки или другари, стопански провали, беднотия.
Свидетели сме на едно друго, тежко протичащо заболяване и за жалост на значително съдбовни изходи. Надявам се това да отвори очите на хората, които се поддават на подправени вести и информации от неофициални източници и да се види действителността. Надявам се да повярват в смисъла на противоепидемичните ограничения и да ги извършват вярно или най-малко болшинството от хората да го вършат. Вярвам, че всички ние желаеме децата ни да учат при естествени условия, ние самите да работим в естествена конюнктура, желаеме да се върнат околните ни за Коледа, да не се провалят идните празници и да си осигурим едни по-спокойни зимни месеци.
Пазете се, пазете и околните си, бъдете здрави и виновни!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР